Wednesday, January 1, 2014

Perihal Hari Terakhir 2013, Welcome 2014

perihal hari terakhir 2013

9.30am lepas bfast terus checkout dari Hotel Seri Malaysia PD

pukul 10 am sampai Putrajaya

10.45am selesai jumpa Dr. amik MC...AL aku kan dh abis...yg terakhir dh guna hari isnin lepas...

ni je kot moment yg aku sempat for today....


11am sampai rumah....eeeuuuwww geli ulat sampah dah gemuk2 merata dlm rumah... aku lupa buang sampah sblm pi bercuti 3 hari tinggal....kesian Fahim takut...huhu

2.30 pm dah siap masak + mendobi...paksa anak2 tido...mama nk rileks.. abah dah keluar pi kerja....kesian lg kat fahim mengigau tak nak tak nak....takut ulat...

8.00pm enPanjang balik get ready nk pi dinner...tp semua kedai penuh semua pakat keluar sambut tahun baru kot...cari CKT pakat tutup area bangi...last2 pi McD warta ...

10.45pm lepak atas Jambatan sebelah bgnan Perdana Putra...tunggu Bunga Api...permintaan Fahim layan kan jela...
tp mata mcm nk tumbuh bulu lelebih je....awek bertudung kemain berkelakuan sumbang....get a room la...dah demok buat perangai huduh lg huduh tau org tgk awk tu...

12.15am get away dr situ dgn kepakaran enPanjang bw keta...selamat tak perlu dok dlm jem....

Sekarang...dah atas tilam diapit teruna dan dara mama....

SELAMAT TAHUN BARU, SEMOGA 2014 LEBIH AWESOME DAN BAIK

posted from Bloggeroid

3 comments:

Ibu Lala said...

Hamboi tgh lending rupanya

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.. pnuh pdt aktiviti la ni.

Sweetmama said...

slmt tahun baru eima..

k.eija rasanye dh nak masuk thn ke 3, kebetulan mlm thn baru je memasing tido awal, ada je halangan nak tgk bunga api, thn ni ziqry tiba2 demam mlm thn baru..