Thursday, January 30, 2014

Suhu Sejuk di Kuala Krai?? | tunggu review aku

Hari ni aku EL
sbb hari ni kami akan ikut rombongan meminang adik ipar ke Kuala Krai

betui ke dlm surat khabar pasal suhu sejuk di Kuala Krai???

baju sejuk laku di kuala krai??



nk jugak rasa betui ke sejuk sampai masuk berita tu....


betui ke sejuk mcm CH diorg ckp..


melampau la klu salji trn....takut aku...tanda2 kiamat la gitu....
kadang tu manusia ni suka spekulasi dan membesarkan cerita...cam kes ikan di tawau dulu..

ok...kita tgu review dari pengalaman aku ke kuala krai esok...
eceh mcm x penah pi ngan nk pi obersi je..kah kah kah

posted from Bloggeroid

4 comments:

Kesuma Angsana said...

Aduhai tempat KA Ni pun bila pagi2 air rasa cam ari batu sejuknye !

mamaarifakeem said...

Camna rasa eima, masih sejuk lgi ? :-)
Syok aaa...

anamizu said...

kat Sungkai,Perak ni pon sejuk gak bila malam or subuh.. tp masa siang dia perhhhh panaihhh ya rabbi kak hehe

Lynn Damya said...

Salam, akak :D haaa...tu lah, tgk ramai yg ckp malaysia ni suhu sejuk skang ni, jgn turun salji dah la, mmg best tp er...dah dekat sgt tu nampaknya (-_-')

owh ye pasal ASTRO tu, sy mmg ade bace gak diorg je yg mampu, klw dulu2 tv biasa dapat siarkan sbb mampu bayar dan ade saham dpd rokok ke apa ntah tu..sbb tu mampu, wuwu..harap2 tahun ni dpt lah tv biasa salurkan...xkuasa nak pulak nk beli ASTRO smata2 nak tgk world cup, haha..