Wednesday, February 12, 2014

Elephant Fan | Game Ke2 diterjah

malam semalam game Pahang vs PDRMdi Stadium Paroi, N9haruslah terjah lagi kan sebab dekat
Pahang vs PDRM 1-1kelebihan utk Pahang sbb jaringan gol ditempat lawan aggregate 1-1so perlawanan kedua hanya perlu kekalkan seri atau 1 gol lebih 

fahim mmg bagi kerjasama bila mama ckp nk amik gambar tapi tahu je la budak tu saje je nk rosakkan gambar ngan memek muka tah pepe die saje je budak tu sronok die tgk gambar2 pelik die tu dari 10 selfie mama/fahim 1 je aku leh terima 
saje je die budak ni Hasil dari supplement Shaklee 

haaaaa 
yg lain tu mls nk tempek ... rasa nk cubit2 je pipi budak ni saje je pastu gelek mengekek-ngekek
ni je aku rasa paling elok ....
wlu di mana pun kerja sekolah dan ulangkaji harus la dibuat dah mak pak nk pi tgk bola hari sekolah anak² jd mangsa
tekun tau budak ni 
icha sepanjang game gini la die ...minat sungguh tapi kejap2 die mai jugak kat abg die nengok ape abg buat pastu pi blk kat abah die tgk bola 

kami sampai kat rumah lebih kurang pukul 12.00 am sbb anak2 dah tido so tak benti mkn ... tgh2 mlm aku masak nasi ngan telur goreng tp si fahim terjaga die tumpang sekaki ..rupanye fahim pun lapo...last² 2 branak tido pukul 1 pagi pagi ni masing² liat nk bgn disebabkan dah niat dan azam aku nk elakkan cuti/mc saja² utk thn ni aku paksa minda supaya positif dan lepas sarapan aku amik Vitalea + bcomplex shaklee alhamdulillah rasa bertenaga dan paling penting tak stress 

Note : selingan iklan ☺♥

Vita-C B. Complex Vita-E klu berminat boleh Whatsapp aku : 0129220376



posted from Bloggeroid

8 comments:

syawalsimpsons said...

tekun benar si fahim buat homewaork ...nasib baik jugak fahim nak gak buat homework....wahh padan nampak sekarang ko makin berseri...jumpe sebelah kat cafe tak perasan meh...

syawalsimpsons said...

tekun benar si fahim buat homewaork ...nasib baik jugak fahim nak gak buat homework....wahh padan nampak sekarang ko makin berseri...jumpe sebelah kat cafe tak perasan meh...

Nad MamaZN said...

Bagusnya fahim..
Zakwan dh mula ajak p stadium
Apaknya aja cam malas2 gitu huhu

deelira@deeliraz said...

rajennya makcik ni g tgk bola.. salute la. aku takut nk bawak anak2 tgk bola manje.. takut kena balingan botol ke apa.. teringin jgk nk g. huhu

Fida Ghazi said...

haiii kulit mulusss! makan shaklee eh!!!

Kesuma Angsana said...

bagusnya satu family peminat sukan ini ! terbaik yer shaklee

maszmadi said...

wah... semangat fahim buat kerja sekolah...

Sweetmama said...

bagusnye fahim rajin buat homework, zaquan xdela serajin ni, dkt rumah pun mls buat homework..huhu