Tuesday, February 25, 2014

Nestle Aiskrim Goreng | Hebat Kuasa Blogger

fahim ni penggemar eskrem 
alisha plak penggemar pegang eskrem  blakon konon² jilat tp meleleh² cair ...
slalu jugak mkn UFO ni kat mamak 
wlupun mama ni dah ade resepi eskrem goreng ....pemalas 
harga eskrem goreng/UFO ni RM 6.90 kot 2 biji/set klu kat mamak
Mahai .... dah la rasa perat sbb goreng dlm minyak lama ...

pastu Nestle ade kuarkan produk terbaru Aiskrim Goreng 
beli jugak kat Fahim 
sekotak ade 4 ketul RM10.90 kot lupa ...tp lebih kurang la 
lebih jimat dah sedap sbb minyak baru 
ade 2 Perisa Vanilla dan Coklat 

hanya 8 saat je dah ready

tgn icha penyebuk .... 

ready dimakan ...panas diluar sejuk didalam ....

inshaa Allah aku akan buat sendrik 
sbb dah lama dah pun blogger jdkan ia fenomena suatu masa dulu 
dah jd produk dah pun ... hebat tak hebat kuasa blogger ni kan 

tp aku je malas nk try buat sendrik ...
klu mls nk buat jg boleh beli Aiskrim Goreng ni ... hihi 




15 comments:

syawalsimpsons said...

nak try jugak la nanti beli ni..

Fida Ghazi said...

goreng 8 saat! aku pun mcm nak beli.. tapi buat sendiri pun senang.

Nad MamaZN said...

Try buat sendrik lg syok kan.. Berbiji-biji eskrem goreng bleh dibuat :)

Jom buat jom!

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok ea? nak bli tp rasa mcm nak buat sndiri..wakakaka

msredcheesecake said...

segera pun ada... bagus tul...

TeacherAzimah said...

hr ni nak pi barang dapur so nak beli sekali aiskrim ni pastu blh main baling2 mcm dlm iklan tu hahaha

mamaarifakeem said...

Akak lg malas..hehe..dan tak pernah b3li pun, eh mkn pun tk penah aiskrim goreng ni..huu...ketinggalan sungguh...

Cho Zila said...

nampak dah tapi tak belipun... sedap yerk... bolehler cuba....

Cik Jue said...

sedap..tapi mahal sangat...hahahhaha buat sendirilah

ch@ said...

buatla Manja, kang ko share ek.
aku tau, kalau ko yg buat harus yg simple tapi sedap. pe lissss...

YanaUjang said...

eksrim goreng sedap..tp buat sendiri malas lerr..hahaha


p/s: kolam tu sy beli kt my dear warehouse rm86..minggu ni ada my dear warehouse..jom terjah! :p

cheqna said...

buat sendiri la mek..lagi nikmat =)

~aSHa~ said...

akk buat sdri jugak..ehehee

Kesuma Angsana said...

anak2 pun dh sibuk nk cuba, nnti nk g cari lah !

Aty_Fared said...

alamak..ahad ritu gi beli barang dapur..lupa nak beli bende ni...adeeyyhh