Wednesday, March 19, 2014

Happy Birthday enPanjang | Tetiap tahun aku lupa

18 Mac 2014

adalah ulang tahun kelahiran my enPanjang yg ke __ 1 tahun lebih tua dr aku 


Happy Birthday yang 
semoga umur panjang 
murah rezeki dan berjaya dunia akhirat 


klu korg prasan ...
aku ade masalah dlm cuba ingat besday sesorg 
even my laki ..huhu

aku ingat besday enPanjang pd 17.3.2014 sehari sebelum 
tp pd hari kejadian aku lupa jugak 
smlm dlm meeting around 9.30 am br aku wish sbb terlupa wei 
sedangkan besday aku sendrik pun aku lupa 
sedangkan time tu flight kami ke sabah 

smlm cuma pi alamanda 
aku tanya enPanjang ngan anak² sorg pun tak mo kek 
semua pakat sakit lidah 
fahim tergigit lidah icha pun sama lidah die cam ade sikit ulcer 
sbb tak mo minum air 
enPanjang aku tanya die buat tatau je
so aku pun tak beli ..bazir je kang sbb aku tak suka kek ...
mende manis² ni 



Note : entry wish birthday ke laki jd entry bebel .... hehehe 


11 comments:

Nad MamaZN said...

hehe... tiap tahun pun lupa kan eima? :)
xpe pasni kawan2 yg ingatkan hehe...

hepi bday en panjang!

Chekgu Azrine said...

Hubs akk pun bila birthday xd bli kek pun..hehe..sllu wish je..hadiah pun xbg..kiki

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga pnjg umur dan dimurhkan lg rezeki..aminn

Rosmiza Ali said...

Happy belated birthday to ur husband.. Semoga dipermudahkan segala urusan di dunia & di akhirat.. =)
Rosmiza Ali Official Blog

deelira@deeliraz said...

lupe lagi manja? xde aroh la
zue tg tahun depan punya plak

MizzTina said...

xromantik la akak ni.. hahaha

TeacherAzimah said...

Happy birthday!

Sweetmama said...

hehe...xpelah tarikh tetap igt cuma lwt wish je kan..,

happy belated bday to En. Panjang.

Masya said...

selamat hari lahir buat epanjang.. semoga dipnjgkan umurnya..

bunga_rose said...

dasat ko punye lupa ek manja.. ahaahahaha...

happy belated gak buat en. panjang..

Lynn Damya said...

Hahahaha touching laki ko kak..ni dah berapa kali kau terlambat wish sbb ter-bz or terlupa? hahaha..kelakar pulak, selalu aku dgr pempuan yg beriya igt tarikh2 mcm ni, haha :D