Monday, March 3, 2014

Promosi Shaklee Mac 2014 | Buy 6 Free 1

start dari minggu lepas aku agak sebuk sikit byk plak nk kena kejar & byk plak nk kena pk mood nk menaip kurang sikit
ni sambungan taip dari pagi tadi .... hihi 
___

Bulan Mac 2014 Shaklee Buat Promosi Energizing Soy Protein (ESP)Buy 6 Free 1dan Free Membership





ESP ni pelbagai guna dan boleh di combine dengan pelbagi jenis Supplement dari Shaklee utk pelbagai jenis kegunaan dan khasiatnye

korang boleh dapatkan khasiatnya dan keterangan lanjut dengan cukup mudah iaitu
 Whatsapp 0129220376 atau tinggalkan komen kat sini
atau PM FB Noor Izmaliza



Boleh COD di sekitar Putarajaya dan Kawasan Sempadan²nya

posted from Bloggeroid

3 comments:

Nad MamaZN said...

Teringin nak try
Tp kot rege cecah ratus2, mak tak mampu la hukhuk

syawalsimpsons said...

ok boleh geng kiter..uit ko dah tgk kat blog ina intanberlian...ko menang weiii....kikikiki..tahniah

Kesuma Angsana said...

wah mmg produk yg bagus ni kan !