Monday, April 28, 2014

Ingat Korang je ke Nak berMonopod aku pun nak ..... hahahha

hampir seminggu tak update 
sedangkan tak penah putus nuffnang bg semangat kat aku 
sekali menari kadang 6-8 sekaligus 
tapi my passion with blog merundum 


____________________________________________________


jom sambung cite .....
org bermonopod aku pun sama 
aku terlajak beli ni sbb Sue Jemah la ni 
mula tu saje nk tanya mana die beli monopod tu rega camne kan 
sbb paling murah aku dpt RM58 
sue jemah bgtau aku leh dpt harga lebih rendah 
RM45 wei ... cepat² la grab sambil tu dok cite kat kakak opis aku 

wlupun selepas 2-3 hari ade sedikit masalah 
tp Sue Jemah telah berjaya setel .... aku bkn ssh hati sbb yg aku punya tp yg org punya la 
risau kan .... sbb jd tanggungjawab aku .... 
bila sue reply .....yeay lega hati 





gambar bermonopod pertama ...selepas sehari di drop by Sue Jemah 




ni ptt nye entry hari jumaat tp aku tak sempat nk type bg habis dan  PC pun tak tutup ... hahahaha
sambung type pepagi isnin dan berjaya publish entry sebelum pukul 8.30 am 

15 comments:

Nad MamaZN said...

kemain officemate pun berselfie tu :)

syawalsimpsons said...

baguih la dah selamat sampai...takut weii jadi macam ni...aku mana penah jadi gitoo

TeacherAzimah said...

Slmt berselfie dgn monopod baru hehehe... pm pun suka berselfie apatah kita rakyat marhain ni kan hahaha

msredcheesecake said...

belum terpanggil nak beli... akk kurang sikit selfir ni...hhee

eima said...

@msredcheesecake
ai tak suka selfie tp nk amik gambo keluarga senang ... ade plan sbb beli ni .. hihihi

Ibu Lala said...

Setakat ni x suka ambik gmbr sendiri. Tp ada plan gak nk beli kamera. Nak ambik gambar ank anak je la.

mamaarifakeem said...

Hahaha... tp akak r asa cam kelakar jer, mcm malu jer nak guna :P
Ngidam nak jugak, tp mcm segan ja nak guna...hahaha..

Chekgu Azrine said...

kemahen lagi ek
berselfie2 bagai

nuyui a.k.a miss YUI said...

xde monopod lg..huhuhu

::NureeN:: said...

nak jugakkkk... hehehe

Lynn Damya said...

Hahaha...aku cuma tak sangka trend 'selfie' sangat2 famous sampaikan benda mcm ni pun boleh dijual! Ish3..dasyat sgguh kak oi~ hahaha..

Cik Puan Rara said...

hahaha,dh murah dh menda alah ni skrg.masa rara jual dulu masih mahal lg.

Kesuma Angsana said...

hehehe kemain lagi tu !. dpt geng satu kepala bestlah !

Sweetmama said...

wah beshnya dh ada monopod, puas la berselfie lepas ni..

Azha Uthman said...

Aku.beli.rm20.je,tu.pun.ada lgi yg murah sbb biasa la yg baru muncul ni sema nya mahal lps hrga pn down