Tuesday, April 15, 2014

Ini Yang Fahim Request Utk Lunch ???

petang ni baru dapat buka blog kejap 
tgh kejar dateline nk hantar minit ni 
tak pe saje nk kongsi kisah si Fahim tu

1-2 minggu ni kemain liat nk ajak die pi mkn tghari 
dah bosan gamaknye 
slalunye tghari akua kan bawa die berdasarkan request 
nk mkn mana hari ni
slalunye die decide Mamak, Sup, ngan McD, KFC org ramai aku tak benarkan

hari ni cam biasa sejak 1-2 minggu lepas
tak mo mkn nk cepat2 balik rumah 
hari ni dlm keta die tetiba request jemput ikan bilis mama 
smlm pun request jugak tp sebab aku dah msk nasi 
dan suap die mkn pun 
aku tak buatkan pun 

so tghari ni kami 2 branak lunch Jemput Ikan Bilis je


aksi²makan fahim setiap hari waktu balik dr sekolah 


suatu masa dulu ni mknan² fav fahim 
la ni die dah bosan kot ... jemput bilis tu yg die request
berkerah la mama ni buat utk anak tghari td 
seb baik jemput bilis.....klu yg payah jenuh jugak la 






tapau bubur nasi mkn kat rumah

budak kuat makan tp kurus je .... keturunan betui .....

8 comments:

Nad MamaZN said...

elok le kuat makan...zakwan takmo mkn langsung huhu...
megi goreng geng ngan zakwan la

Sweetmama said...

dia rindu masakan mama dia la tu,
owh fahim suka cucur bilis, khair plk suka cekodok pisang. Meggi goreng tu feberet Khair jgk, bdk2 mmg suka la mkn meggi goreng kan..

khair pun kuat makan, tp dia jenis kuat makan bdn pun sama naik mcm mama dia..huhu..

Aty_Fared said...

demi anak katenya kaaaann... seb baik ar request bende senang2.. :)

bunga_rose said...

wah ko mmg lunch dgn ank ek... bestnye rumah dekat je dgn ofis...

berselera tgk fahim makan, terutama makan sup tu ha.. hiihi

Kesuma Angsana said...

hehehe selera anak2 ikutkan ajelah, janji nak makan yer

Cho Zila said...

takperler janji dia makan kan... der ler khasiatnyer..

Masya said...

nsbbaiklah requeswt yg senang buat ..

Lynn Damya said...

kak, nak sikit ! hahaha