Wednesday, April 30, 2014

Sape Buat Alisha Nangis ??

dh petang² br nk dpt tgk blog kejap 
pg td bz sikit ... besa la hjg bulan tgh tambah pendapatan boss ..buat claim die 
tghari td bw fahim pi klinik jap .... die ngadu sakit tekak 

____________________________________________________________

Alisha yang emosi 
sape yg buat alisha nangis ni 
ololooo...... cayang² ... dah...dah .....

abaikan bj alisha tu ... tgh kemaruk nk pakai bj die zaman baby


agak² korg pesal muka cuak alisha ni .... cer teka ... cer teka .....
















































































































haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pasal ni la 
tv kat mamak 
Movie Jurassic Park 2


T-rex tgh kejar nk mkn org 
tu pasal alisha cuak pastu nangis 

HaHaHaHaHaHaHaHaHa


alisha mmg beremosi klu tgk movie ke TV ke ....
sedangkan kecik2 dulu TV tak die tgk pun tak minat 
skrg ni pun sama tp klu die tertengok mmg emosi habis la 
cam org besar suka tgk movie, drama, paling die suka Mr. Bean 
kartun alisha tak minat .... klu yg die tgk pun upin ipin je sbb kat taska die pasang cite tu ....


perangai comey habis ......

6 comments:

Nad MamaZN said...

hahaha...ala ksiannya dia..emo terlebey! stylo plak tu paki baju baby camtu :P
takpe, alisha leh geng ngan nayli..nampak je jiwa kental tp bila ada part sedih dalam drama dia yg nanges dulu huhu :)

::NureeN:: said...

hahahhaaa... tergelak beb
mmg emo gila la alisha tgk movie
klau ellesya anak aku tut x der la emo sgt tp mimik muka jerr berubah...
pernah gak dia teriak bila tgk cerita sedih, tp bleh plak senyum2 kambing bila tgk agedan cium2 hahaha... kan cita mat salleh tak terjangka dia punya crita
si adik pon layan movie tp kena psg movie aksi baru layan

ch@ said...

Hahahaaa...alisha ni, buat pangai comel. Kat kedai plak tu, haih laaa...mesti best bila tgk movie dgn alisha kan? Sama2 emosi. Hi 5 alisha!

bunga_rose said...

olololooo beriye dia nangis tu manja weii.. ciannye... huhuhu

Lynn Damya said...

hahahaha alahai gila comel okay anak ko ni kak! aku igt kenapa lahh punya dia melalak kat situ..rupanya sbb tgk tv..haha comel sgt! kelakar pun ade...aku pun emosi gak kalau tgk movie..haha

Sweetmama said...

allolo alisha..emo betul dia tgk movie sampai nangis², mesti jiwa sensetive alisha ni..