Wednesday, May 14, 2014

Budak lain suka tp derita bg fahim | sukan prasekolah

Hari sabtu lepas ....ade Hari Sukaneka Prasekolah Fahim....

Tapi hari jumaat tu lg fahim dh demam.....balik sekolah terus tido keta...katanya penat...letih sgt...

Ingatkan sbb training...rupanye demam...aku realize die demam bila nk angkat msk rumah....alahai sian ank mama.....




Rumah Kuning ellie d elephant
Tgk la muka fahim sgt x bertenaga


Nampak sgt muka demam die...time ni pun fahim batuk2 cam nk lelah....masih attend lg sukan.....kesian paksa diri .....


Abah tlg bg semangat utk fahim...mama dok jauh sbb nk rakam video sukan fahim....lg pun fahim manja habis klu die dkt


Selfie ngan ank dara..sementara tgu diorg nk umum kump mana menang...tak sabar nk bw fahim balik....



Tempat ke4....
sbnrnye yg jg garisan pun parent..haha....suka2 je ni tp akan derita utk fahim bg keadaan die hari tu...


Note : doakan fahim cepat sembuh.....

posted from Bloggeroid

11 comments:

Nad MamaZN said...

moga cepat sembuh fahim...ksian fahim...

lovelywa said...

Alahai siannyee..patutnye takyah kasik join pun takpe sbb dia demam kan..buatnye dia pengsan ke kat pdg tu lagik naya..sib baik tak jadik ape2 kan..

Chekgu Azrine said...

cepat sembuh dear fahim...
semoga dipermudahkan urusan ye sis

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk muka pun tak larat tu..

moga cpt smbuhnya..

syawalsimpsons said...

alahai kesiannya fahim...cepat sembuh la yee...tu la mungkin fahim nak join, tp tak dapat, sebab tak sihat kan...tak pe la...next time ye fahim..semangat tu dah ada dah

ch@ said...

gagah jg dia pergi sukan. smg lekas sembuh Fahim.
adli arrizqi demam, naik pitam aku jaga dorg, memasing nak melekap ngn aku je.

Our Story said...

kesian Fahim moga sihat2 selalu...

salam kenal dari http://cik-puan-emy.blogspot.com

azizah :) said...

siannya fahim.. moga cepat sembuh yer nak

azizah :) said...

kak.. nanti bagi alamat n nama nak bg hadiah :)

Kesuma Angsana said...

semangat betul dier.. kalah menang adatlah fahim yg penting turut serta kan hehehe

MissNadia said...

demam-demam pun bersukan juga.. kesian dia