Monday, May 5, 2014

Demi Korang Anak² ♥

fuhhh ... baru setel pulun selesaikan mende yg urgent hari ni 
semua boss takde plak hari ni ... so opis aku la yg bz today .... 
kena pulun selesaikan b4 12pm sbb aku dah nk kena amik buah hati aku tu balik sekolah 

___________________________________________________

tak dan nk pk dah nk buat entry aku ape 
sbb aku dah nk gerak amik fahim in a few minutes 


ber2 ni mentido je setiap pagi .... 
yg sorg tu dah mandi pun tido balik .....


budak ber2 ni 
skrg ni aku yg pulun hantar dua2 kecik aku ni 
sorg kat p16 sorg lagi kat p9
mmg la dlm putrajaya tp kekalutan waktu pagi ngan keadaan trafik 
mama korg ni rela msk lmbt dan kerisauan setiap hari pasal parking ....

alisha pun skrg ni dah pandai memilih nk mama je hantar die 
dulu² mmg abah die je hantar die 
sejak balik dari sabah ari tu die dah tukar parent fav die adalah mama bkn lagi abah 

penah sekali abah berkeras nk hantar die ke taska 
sampai pukul 10am cekgu die ckp alisha menangis 
pastu ngadu ngan cekgu abah buat die 
hahahhaha sabo je la ....

tak pe mama hantar je korg ber2 ...wlupun hari² mama lambat 
dah takde masa nk bfast kadang tu .... 

sedia maklum fahim ni mmg forever anak mama ...semua die nk mama ....
klu die nakal/degil aku just ckp die ....pasni abah hantar die pi skool
mmg menangis teruk .... hua hua hua ..... 
so sbb tak mo abah hantar ...fahim behave la sikit .... 
hihihihi 

kadang tu budak² kena psiko je lebih 
klu marah lagi diorg degil

petang nanti ai cite pasal won ephyra GA ye 

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok tgk depa tido..huhu

Nad MamaZN said...

end up, dua2 pun cari omak nya ye hehe...
takpe, mak kan supermama :)

Lynn Damya said...

Salam, hai kak ! lama xsinggah sini haa...haha, wahhh ni kira entry pengorbanan seorang mommy lah ni kan..hehek, xpe2 kak..sama mcm mak aku dulu, nanti anak2 kak dah besar, biar diorg tau betapa sayangnya kak kat diorg..hehe..

wahh dah menang Ephyra ! boleh lah try nanti..sedapppp ! :D

Sweetmama said...

Dua² dah jd anak mama ye, ok la tu..
anak² k.eija plk anak² manja papa dia, dh la Papanye dh keje jauh lps ni, mama nye kena take over mesti seminggu dua ni dioarang nangis nak papa dia jgk..

bunga_rose said...

bestnye tengok, diorang ni sampai ke beso rapat kan... anak2 aku tak boleh dekat sesama diorang, klu dekat bercakar la jawabnye weh...

Kesuma Angsana said...

gitulah kalau dh jadi mak2 ni semuanyer demi anak2 kan !

Fai CeritaCinta said...

penat la mama bila dua2 manja dgn mama.. hehe

azizah :) said...

Fahim takut gan abah yer.. hehehe manja mama yer