Thursday, May 8, 2014

Jalan² 2014 : Sabah | Tamat Sudah, Bye² KK

HaHaHaHaHa
gelak dulu dah dekat 2 bln br nk habiskan cite  sabah ni 

13 Mac 2014

hari terakhir di sabah dan dah nk fly balik ke Putrajaya dah 
cam biasa  awal pg lagi aku dha bgn setelkan kemas beg 
siapkan anak² 
dlm pukul 7 am terus gerak pergi Bfast 

kat kedai ade koleksi botol coca cola 
mcm² jenis 

gerak ke Bukit Bendera, KK
tgk² view bandar KK


pastu  lepak jap pantai ape tah 
jalan nk ke Terminal 2 KK 


flight kami hari tu jam 2.05 pm 
lewat lagi kan .... pttnye lepak² dulu dlm hotel 
tak pun pi berjalan² dulu 
tapi tah la nape .... aku pun tak paham 
diorg ni cepat benor nk pi ke airport 
pukul 9.30 am gitu dah ade kat airport ...huhu
4 jam tu dok kat airport 

penatnye bdn menunggu toksah kira la ...

muka org puas menunggu 

fahim ni tak de keja lain main ipad je 
pastu ngamuk bosan .....

budak ni pun sama .... bosan sunggah gamaknye 
asek ajak mama main je 
aku leka kan die suruh tgk kapal terbang 

yeay dah naik akhirnye .. rasa lega

pedas gile mee ni
cam frozen pastu masuk microwave.... rasa mee tu la 


cam biasa adek ,.... mmg mudah bw berjalan 
klu letih die tido .... dr baby sampai besar

time nk dh mendarat .... jerebu teruk pulak 
berlegar kat udara lebih kurang 10 minit jg sblm mendarat 

satu lagi hazab bila sampai kat sini 
kualiti udara sgt la teruk 
rasa pedih je tekak 
nk menunggu abah pi amik kereta 
enPanjang parking jauh katanye yang sehari RM16

akhirnye berakhir sudah entry jalan² Sabah ni 


4 comments:

Nad MamaZN said...

pantai tanjung aru kot namanya tu
ehh lupa haha!
lama giler kot menunggu kat airport, huhu
takpela, takut terlepas flight kot :)

syawalsimpsons said...

bila la aku nak sampai sabah ni kan

TeacherAzimah said...

Elok habis cerita holiday ke sabah dah nak pi holiday lain plak kan...best tul hehehe...i is jeles dah lama x bercuti huwwwaaaaaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

akhirnya hbs gak..

nth bila nk p lagi sbh tu..