Monday, May 5, 2014

Rezeki | Aku Menang Ephyra

2-3 minggu lepas ade masuk GA Ephyra Putrajaya kat FB 
kebetulan jd early bird 

then tak sabar aku menunggu result nk keluar 
pada 1 Mei 2014 
kejap² refresh FB ...hahaha

Alhamdulillah ade rezeki bila esok pg 2 Mei 2014 aku nampak notification FB kat HP aku 
yeay ..... 



aku terus sms kat Ephyra Putrajaya bg details 
memula dpt reply tu agak kecewa sbb aku just menang Tshirt Ephyra 
aku luahkan rasa ralat yg aku tak bersungguh² tag klu aku tau pemilihan berdasarkan tag paling banyak ..mmg aku pulun

then she's told me .... if i want trial pack she'll give ..... 
yeay rasa nk nk lompat bintang 
she really make my day .......

klu nk tau aku senyum sepanjang hari ... hahahha 
TQ Ephyra Putrajaya sbb terus deliver ke rumah on d same day ....


pic selfie tghari td kat dapur ..... 
pic tgh kelam kabut dah terlambat nk pi hantar Fahim ke Transit ..... hahahha


belum try lagi Ephyra ni ... sbb xde masa nk arrange jadual supplement shaklee aku 
sbb setiap ape yg kite amik dan utk tahap keberkesanan yg baik harus la ade jarak masa yg sesuai antara 2-3 jam seblm pengambilan supplement lain atau ubat ....
sbb jika amik jarak masa yg dekat ... boleh menggangu proses penyerapan  zat secara sempurna ...
rugi la bayar mahal² tapi dpt separuh je



Note : bln ni Promosi Mealshake Shaklee Buy 6 Free 1 ...bulan anak² ... jom usha kelebihan dan kebaikan mealshake utk anak² dan dewasa.... tambah² ngan cauca tak menentu dan bulan puasa semakin hampir, utk tambah tenaga dan cergas sepanjang hari ...

sgt sesuai utk anak² yg eczema dan lelah

boleh tambah Omega Guard utk anak lebih focus dan minda cergas dalam pelajaran 

untuk keterangan lanjut boleh Whatsapp/sms/call aku 0129220376

8 comments:

Kesuma Angsana said...

tahniah dah tertulis rezeki kita yer

Lynn Damya said...

Hahaha power betul ko kak, menang lain...pastu ehem2 sikit, dah dapat lagi hadiah..haha bagus betul! tahniah !! :D semua ko nk try kan kak..hihihi (n_n) selamat mencuba Ephyra Loy~~~ haha

Nad MamaZN said...

tahniah eima :)

Yana Ujang said...

tahniah sis!!

kelam kabut pn sempat selfie lg kan kak! haha~ try la ephyra...kompem x nyesal... :)

azizah :) said...

Wahhh tahniah kak.. rezeki tu..

Itulah nak try ephyra gak.. tp tgh guna shaklee.. susah nak urus masa makan dua2 sekali tu

Mohd Azfar said...

guna kabel ni.., hahahah

Mohd Azfar said...

guna kabel ni.., hahahah

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg murah rezeki akk =)