Friday, May 16, 2014

Tayang Tuala Wanita Dah Pakai Dalam FB

Ape perasaan korang bila baca status ini dalam FB???

Geli kah ?? mualkah ?? tak senonoh kah ??? nak termuntahkah?? atau eeeeiii tak malu !!!

aku paham niat owner ni nak share kebaikan jamu/ produk yang dia jual...
Mungkin jamu ni bagus tapi tak perlu kot publish tontonan pelbagai pihak....aku mula tgk status ni dh geli geli...laki aku pulak dok maki maki tayang pad ade darah dalam FB... Pengotor katanya....

Aku mula tu back up jg ...tapi bila baca dan tengok terus rasa geli...hmmmm

Mungkin niat dia baik nak bantu wanita2 di luar sana yg ada masalah dalaman tapi biar berpada2 ....
malu la pada lelaki yang baca...



posted from Bloggeroid

12 comments:

nana kimie said...

ish2..macam2...huhu....

Nad MamaZN said...

nak termuntah!
ada cara yang lebih sopan kot nak promosi kan produk.. takyah tunjuk testimoni kotor camni...
erkkk!

Mami Izaara Imani said...

erk..too much..yeck..geli pulak aku tgk..hish..

free2 singgah lah blog iols ya..hehe..
-mrsaimanhavit.blogspot.com
*iols dh follow uols..salam perkenalan

Chekgu Azrine said...

Uish..geli akk nk tgok..derr..dh knp plak dia nk tnjuk bnda tu..kt umum plak tuj..huhu

mamaarifakeem said...

Yeerk... geli geleman tekak...
Terlampau lampau tu..wuu..
Memalukn jer..

Yana Ujang said...

ewww mental tahap ke berapakah ini?? setahu saya berdosa tayang darah haid kita pada lelaki especially yg ajnabi..wallhualam... -.-'

Kesuma Angsana said...

uwek mmg geli lah !

azizah :) said...

euwww malu kot buat gini... geli pon ada..

Aty_Fared said...

whaaaatttt..!!!!! eeuuuwww... tak paham... tu kang kalau cakap tak paham agama kang marah pulak.. haaaa.. aku ni dok tengok iklan orang tunjuk2 montot iklan pad tu pon aku dah rasa..ko dah kenapa... inikan pulak ko nak tunjuk darah2 kat pad tu... istigfar aku nengok nya.. pengotor giler...

scdhasein said...

Eiii... Gelinyeee... Memalukan!

MissNadia said...

adei.. tu pun nak tunjuk kaa

Sweetmama said...

erks..mmg menggelikan..