Thursday, June 12, 2014

Air Sedap | Air Sarsi Syabas selepas 5hari


Aku ade up pasal Air Sedap minggu lepas
saje simpan 4-5 hari ... nk tgk ape jd

Ini yg jadi selepas 5 hari dlm gelas.....

.


Jernih tapi berkeladak.....
Mendap di dasar gelas..

posted from Bloggeroid

5 comments:

uncle gedek said...

buang yang keroh, ambil yg jernih...

hehe

mamaarifakeem said...

Ya ALLAH.. seramnya tengok..huhu..

maszmadi said...

humangaihhh

Lynn Damya said...

Salam...eh okay aku teringat pulak citer Cicak Man bila tengok air ni weh..ko tengok tak citer tu kak?
Pihak jahat cuba mencemar air dalam empangan utama supaya jadi kotor, hitam...so dia boleh buat bisnes air bersih..tp air kotor tu sebenarnya lepas simpan few days, akan jadi jernih semula..cuma yg Syabas ni ada mendapan lah pulakk...hadoi~
ko tak g report ke? hehe..masalah kesihatan ni nanti kang..

Owh ye, senarai pemenang Giveaway dah keluar, jemput tengok ya :D haha

Aty_Fared said...

huyooooo...... shabas mr syabas... hehehe