Thursday, June 5, 2014

Air sedap | Sarsi Syabas

Hari ni bersiaran dari rumah ....siang td aku berkursus di luar pejabat ...xdapat nk update dan bw ...mlm ni update terkini dari dapur rumah tumpangan di putrajaya jam 9.00pm

Air sedap...cam sarsi pun ade ...cam teh o kaw ye.....ke kopi ceroi ni ...




Ptt la abis baju aku colorang celoreng dalam washing mechine ....
Rupanye syabas supply air sarsi malam ni......terbaik la ...ai tambah gula je la ye .....


Jom minum sarsi sponsor dr syabas.....terbaik

posted from Bloggeroid

8 comments:

mamaarifakeem said...

Ya allah... sarsinyaaa.... huwaaarg, kalau basuh uniform en suami dgn air gini, habis la.... awat teruk sgt...ishhhish...

ruziyatul mona Adzibi said...

biaq btoi oii huhu,..bertabah lah ima..

syawalsimpsons said...

adoi kelatnya kaler kan..mmmmm

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahahah ingtkan toi depa ada kuaqkan ayaq..

rupanya ayq lain..awat triok benorrr..aiihh

uncle gedek said...

Ini neskepe O!

haha

Aty_Fared said...

series ni air paip ni..??!!!! giler ah syabas... memang shabas bete...

::NureeN:: said...

perghhhh mmg terbaeeekkk lah...
klau kena plak baju putih menangis la ni

Lynn Damya said...

Salam..mak aiiii kak...gila biaq betiq air dia mcm ni??? fiuhhhh~ de baju kesayangan ko tak dalam washing machine tu kak? huh...gila terbaik lah sangat !