Wednesday, June 4, 2014

Kampung Untuk Dibeli

pagi ni ade mesyuarat ...
si fahim yang aku bawa ke pejabat pun abah die dh dtg amik balik 
kesian abah terpaksa ponteng kerja sbb anak die tak de org jg 
nk update pasal percutian ke Vietnam pun x dpt ingat pagi ni free 


_____________________________________________________________


ade sape² nk jual kampung 
kesian mamat ni kemaruk nk jd ketua kampung 

hahahahaha 


Note : cam nk hilang dah je memori aku pasal Vietnam ..... jenuh nk recall balik nanti



12 comments:

Ayu azmir said...

Singgah sini hari ni

Nad MamaZN said...

ada ada je dorg ni kan hehe

::NureeN:: said...

hihiii... ni betul2 ker nak juai.. ada ke yg nk membelinyerrr

nuyui a.k.a miss YUI said...

uik biar betiiikkk

syawalsimpsons said...

aku egatkan nama kampung..,hahahah..ada je pulok gini yee

Lynn Damya said...

Salam, aiseyhhh dah kenapa beliau? Hahaha, aku igt dia nak beli kampung sebab nak majukan jadi kawasan pelancongan ke apa...rupanya mengidam jd ketua kampung...but not bad, zaman skarang ada duit, semua boleh jadi~ haihh~

maszmadi said...

boleh gitu ekkk.. hihi

azizah :) said...

gelak baca ni.. hahaha lucu

uncle gedek said...

Haaa...? Biar betol!

eima said...

Uncle....hihi yey yey

mamaarifakeem said...

Agak2 la nak buat lawak pun dak ni... hihihi...

Aty_Fared said...

kahkahkah...lawak betul.. mamat ni main2 jer ni... terbaik ar..