Tuesday, June 24, 2014

Kenangan diabadikan dlm Photobook | Servis Photobook Worldwide Terbaik

sejak 2 menjak ni aku dah lama tak menulis kat sini 
kekangan kerja kat opis ni dan ari tu agak kalut nk kejar dateline Photobook Worldwide
cam biasa la dah nk tarikh tutup baru terkejar² buat 
lebih kurang 6 bulan voucher groupon tu valid

akhirnya aku dapat juga selesaikan 3 PhotoBook tu
dalam masa 2 minggu 
dan ade satu lagi yg member aku tak nak sbb dah lepas tarikh tutup 

dan kebetulannya guna email budak opis  dan aku asek dok call tanya status dan ade masalah aku terlupa masuk voucher code dan nk minta Photobook Worldwide 
tolong masukkan code tu sbb nk yang RM0.00 kan 
klu tak kena bayar RM 79 + RM 8.00 postage
TQ Photobook Worldwide yang sangat bertolak ansur dan dengan perkhidmatan yang terbaik 
sangat mudah tidak terlalu strict dengan syarat dateline 
dan paling besh ade satu lagi yang member submit tapi tak upload photobook 
Photobook World wide tanya dan aku cakap yang tu nk cancel sbb byk gambar dah hilang dan tak leh upload sbb folder missing 
dan operator Photobook Worldwide dengan baik hati telah activekan balik 
project tu utk aku submit yang baru dan extend dateline 7 hari lagi ....
sedangkan tarikh tutup dah lama tamat 
2 Jun 2014 dan selepas 2 minggu aku call utk cancel 
Photobook Worldwide extend lagi untuk aku siapkan yang terakhir
TQ Photobook Worldwide sbb sangat bertolak ansur dan perihatin 


hanya dengan postage RM 8.00 X 4
aku dapat 4 photobook yang bernilai RM316.00

TQ Photobook Worldwide sbb perkhidmatan anda yang terbaik 

klu cuci kat kedai gambar mesti harga lebih mahai 
utk 40 keping gambar dan aku hanya byr RM32.00
untuk benda best cam ni  (^^,)
berbaloi² rasanya 


Note : nk kena rajinkan diri aktif blogging balik .....Mr.Nuff tak penah abaikan blog ni tp tuan punya yg abaikan .....

8 comments:

Nad MamaZN said...

rajin!
baru syok belek2 gmbr kan hehe

Lynn Damya said...

Salam, haaa kak...mmg bagus buat mcm ni, skang amek gambar duk tersimpan rapi je dlm memory card phone or pc, xdapat nak belek2 semula..tp klw dh print jd photobook mcm ni, mmg berbaloi, boleh tengok bila-bila masa je..best2..aku nak terjah link photobook tu jap, ne tau nk buat gak~ haha :D

ruziyatul mona Adzibi said...

comel!

MizzTina said...

nk buat gak, tp gmbr blm transfer ke pc lagik.. ermmm..

sue zainun said...

nak try buat jugak..bleh cite tak camne..hehe

syawalsimpsons said...

baguih la..murah N berbaloi...aku suke kalo service gini kan

syawalsimpsons said...

baguih la..murah N berbaloi...aku suke kalo service gini kan

Mama Kembar 3 said...

Servis & kualiti Photobook Worldwide mmg best! Pernah gak email tanya itu ini & mintak extend deadline, cepat je diorang respons.