Monday, July 21, 2014

Tiba-Tiba Bernafsu | Kurang Pahala Puasa

hari ni aku xde ideas nk share ...
masih bersedih dengan MH17 bila tgk berita Pro-Russia Igor tahmendatahnamadietu 
tak bg pasukan pemantau dan penyiasat masuk 
semoga Allah permudahkan segala urusan membawa keluar jenazah mangsa MH17 
dan penyiasatan rapi dan teliti mencari dalang dapat dilakukan dengan tulus dan terjawap segala persoalan

_______________________________________________________________________



dalam kesedihan mungkin kartun ni dapat hiburkan hati sikit 







brape ramai yang pikir mende lain ni .... kurang pahala puasa karang 
HAHAHAHAHHAHA


11 comments:

Chekgu Azrine said...

hehehehe...
kelakar!!

semoga segala urusan tentang mangsa mh17 dipermudahkan

syawalsimpsons said...

kelakar la wei

Ibu Lala said...

Ha ha ha. Terkena.

Wak Gelas said...

ammvoiii makk suke letteww ;-p

Nad MamaZN said...

hahahah..! lawak arr! :P

eB said...

erkkkkk????????

nur anis said...

hahaha...kelakar..

TeacherAzimah said...

hahahaha sabor jer lar :p

uncle gedek said...

tersipu-sipu uncle...!

mamaarifakeem said...

Hahaha.... sapa fikir lain tu, mmg confirm dia seorg yg normal.. kikiki...

Lynn Damya said...

Hahaha..apekah ko ni kak (-_-')...