Tuesday, August 5, 2014

2 kali Tukar Baju Kerja Pagi ni

huhhh....
tak baik mengeluh pagi-pagi 
tapi terpaksa jugak 
sbb mek kenit Alisha dah muntah atas baju kerja aku pagi tadi waktu otw ke taska
nak tak nak mak die kena call boss minta izin nak balik rumah 
nak mandi dan tukar baju baru 
nasib baik boss paham 


 Otw balik nk tukar baju dan mandi


dah siap nak pi opis balik 

waktu lepas mandi tadi rasa nak ........ ponteng kerja je sbb dah balik rumah kan ....


Alisha nangis dan muntah sbb terjaga dlm keta time mama pi antar Fahim kat pagar sekolah
tak sampai 2 minit pun .... beria menangis sampai muntah time mama pujuk
sape suruh tido dlm keta ....



8 comments:

Nad MamaZN said...

anak2 pun pandai dah...cuti lama rasa malas nak p taska...

Chekgu Azrine said...

Baju yg pertama lagi bergaya mcm nak pegi raya..hahaha

LYAfrina said...

hihi... nak buat camner..ank2..pnh jgk kna mcm ni msa asya kecik dulu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tkpela sekali sekala kena tukar baju 2 x kan kak..ekekek

slmt hari raya kak =)

Yana Ujang said...

tu mesti penuh emosi tu nangis smpi muntah...mesti geram je kan..haha klu sy ni mmg EL ni..x kose dh balik rmh pastu nk kuar balik pi opis..kehkeh

Lynn Damya said...

Salam kak ! selamat hari raye ! hehe lambat wish kat ko kak (n_n)
haha mencabar betul, pagi2 kena tukar2 baju..nasib boss ko faham.. :p

ch@ said...

pandai anak ko mek, dia nak soh mama dia pakai baju hari raya. tapi mmg mencabar bila kena patah balik bersalin pakaian. mmg rasa berat je kaki hendak g kerja blk.

Sweetmama said...

sib baik la rumah dgn tempat keje dkt, kalau x mmg EL la kan..