Tuesday, August 12, 2014

Alisha Memandu Dalam Pasaraya

minggu lepas aku ade belikan alisha toy baru utk die kat aeon big alamanda
kereta ..murah je tgk harga kat rak RM 49.00
tp time byr RM39.00 ade diskaun RM10.00
wahhh .... 

selama² ni alisha tak penah ade kereta sendrik asek pinjam yang abg punya je
lagi pun ari tu plan asal pi alamanda tu nak cari 
Slide & Swing utk budak tu 
asek mengarut nk pi ke taman je 
letih haaiiihhh 

dari balik tgn kosong 
upah la alisha jgn ngaruk 

esok nye misi mencari slide n swing jugak 
tp ke tempat yang terlarang dan diboikot 
kami pi usha²... lagi pun dah tahu dah xde saje nk pi tgk² 
memang lengang ...kami tak beli pepe pun
mmg semangat betui niat rakyat Malaysia
untuk membantu GAZA

budak happy dpt bw keta tawaf dlm kedai org

budak ngaruk nk bawa keta dalam kedai org 
sabar je la 
tak bagi kang asek ngaruk je ... layan kan je la 
tak lenguh plak kaki die dok mengais keta die tu 
 

Alisha ni berbeza ngan Fahim yg memang makan pujuk 

 

9 comments:

Nieyl said...

amboi...bukan men lagi..die last la tuh yea berjalan...hihihi

azizah :) said...

hehehe apa la alisha ni.. mentang2 ada kereta baru..hehe

Aty_Fared said...

wahwah.. kemehn nak gak tolak pakai kaki tu..kalau jalan lagi laju gamaknya..hehehe.. tsco kosong..?? siyes..?? lama tak pergi..memang betul2 hebat orang meysia ni.. :)

Nad MamaZN said...

letih kaki tu alisha oii, haha!

LYAfrina said...

amboi..kemain alisha begaya dgn kete baru dlm pasaraya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kemain dia sronok tu dpt..ekekek

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. Salam kenal dari Ros.. Ros follow sini :)

IntaNBerliaN said...

wah, siap bawak dlm pasaraya lagi alisha yer.. hihi

MissNadia said...

macam penat je kene sorong kereta tu.. huuhu