Friday, August 15, 2014

Buah Bontot Yang Sedap ?

sape penah tgk buah bontot @ punggung  @ jubor @ pungkoq @ butt @ bumper 
slalu org penah tgk buah dada ja kan 
buah dada je glemer
haaaaaaaaa ari ni aku nk tayang sikit buah bontot ni 
1st aku tengok ...mungkin korang dah penah tengok 
tapi mmg rare la bagi aku aka jakun
jom kita tgk cam ne rupa buah bontot tu....















































 
see kan rupanye sebiji cam bontot 
sgt comel 

 

bila diterbalikan dan posisi lain iras bentuk love dan mickey mouse pun ada


aku jumpa buah ni di Aeon Big Alamanda
minggu lepas 


rasanye ni buah cempedak cempedak Kembar siam kot 
buah ni kan 
sedapni buat boreng ...nyum nyum 



Note : dah tukar tajuk kepada yang kurang kontroversi ... hihihi

16 comments:

MizzTina said...

xsenonoh la ko kak..

eima said...

@MizzTina

rileks la dik .. marah ke .... hihihi

Nad MamaZN said...

hahahha!

Lynn Damya said...

Hahaha ape seyh jadi cenggitu buahnya..malu i nak makan tau~ hahaha..

Chekgu Azrine said...

tanjat ahkak..hahahaha

AnneRaini said...

takut ah nk mkn..tkut jadi besar mcm tu jgak..kahkahkah

::NureeN:: said...

hahhaaa.... besaqnya...
ingat buah apa la td.....

nur anis said...

haha..unik...

maszmadi muhamad said...

huih, ingat memang ada buah nama tu, upenye ko yang bagi nama sendri ekk... hehe

lovelywa said...

kahkahkah..euuwww bontot menggerutu..bontot sape la nih?? owhh bontot cempedak di luar pagar rupenye..

LYAfrina said...

Hahaha...
Jumpa je.. igtkan buat bontot ape la td.. tp bila tbalikkan mmg jadi LOVE . Ciptaan Dia kan...

uncle gedek said...

hilang 'buah fikiran' uncle bila baca tajok kamu ni... hehe

ros_reeza said...

nama buah tu bikin kontroversi nanti. hihi

Aty_Fared said...

macam gli pulak aku nak makan biler ko bagi nama tu..hahaha

MissNadia said...

sure kalau makan tak rasa macam bontot. :P

Cho Zila said...

cam bentuk love jer...