Monday, August 11, 2014

Ralit Buat Kerja Sampai Lupa Anak

hari ni aku agak bz ...
boss bg kerja ... tgh dok update resume die 
pttnye taklah lama klu takat nk update ...
tp disebabkan die guna formatting ape tah kat dlm word tu

aku italic 1 ayat ...semua jd italic
aku dah betuikan ayat die ... lepas scroll down cek balik 
jd balik cam asal .... pelik betui 
sampai aku panggil org IT depart pun tatau nk buat 
diorg kate 1st time diorg jumpa problem cam ni 
last² aku retype semuanye 
gile betui 
dok ralit betuikan formatting word tu 
sampai aku lupa nk pickup Fahim balik skool 
last aku tgk jam pukul 10.00 am lebih 
sedar² dah pukul 12.14 pm 
2 jam aku godek resume tu
ngarut betui la 
last² petang ni retype ...puas hati aku 
biar la byk kerja dr sakit kepala ...


Cikgu fahim pun gelakkan aku sbb slalunye budak² br keluar aku dah tercongak depan gate 
ni dah pukl 12.30 pm x sampai lagi 
kemain lagi cikgu fahim ckp die dok usik fahim 
mama x amik fahim .... tinggal terus kat sekolah .... sabar je la 
nasib baik budak tu tak nangis .... cuma Fahim ckp sakit hati la ngan mama ni 
bila ayim ckp amik lambat mama amik awal ... bila ckp amik awal amik lambat






6 comments:

Nad MamaZN said...

bila dah khusyuk gitu la..
ralit jadiknya
sedar tak sedar dah lama ngadap keje tu kan hehe

Aty_Fared said...

heheh... ralit nau buat kije cegiye gaya nya eh...

Chekgu Azrine said...

Memang tau...kalau dh ralit dgn kerja atau tido pun blh bt kita terbabas ambik anak kan..hehehe

MizzTina said...

suke ayat fahim tu..wakaka.. kecik² dh pandai buat ayat gitu ye

TeacherAzimah said...

wahhhhh fahim ada set pirate best tuh!

MissNadia said...

nak betulkan format memang susah.. baik retype balik je