Tuesday, August 19, 2014

Siapa Tak Suka Gambar Bogel

apa yang dilihat sekilas pandang kadang tu tak semesti itu itu tersuratnya


mungkin permulaannya nampak buruk ....hasil dikemudiannya mungkin terbaik 
macam tu juga ngan kehidupan
mungkin sekarang kita susah jika kita berusaha PASTI berbeza
macam gambar ni 

manusia suka dengan benda yang tak elok 
sanggup tunggu sampai penghujungnya 
cuba kalau menda yang baik ...nk tgk sekilas pandang pun susah 
betui tak ....gitu jg ngan realiti



Note : Tajuk entry aku sekarang ni berunsur kontroversi je

.

19 comments:

Nad MamaZN said...

hahha..!
bukan suka benda yg tak elok
tp suka amik tau menda yg belum pasti hehe

syawalsimpsons said...

sokong ngan kata2 ko...eima..aku G tempat ko petang la ye...aku BZ sikit pagi ni

Masya said...

kikiki... sy pun klu blurr dtg suka buat tajuk kontroversi.. lps tu komen xde kaitan lgsg dgn entry .. kdg nak gelak pun iye..

lumrah benda x pasti lg semua dok nak tau.. gelihati jgk tgk gambar tu.. dan kesdhnya ..

TeacherAzimah said...

hehehe btl sgt! tgk tajuk ko tu pun cepat2 click :p

ros_reeza said...

sebab tu dalam semua perkara, kit akena lihat secara menyeluruh.. jangan tengok separuh jalan..

AnneRaini said...

hahaha..kemain ramai tggu kat bawah..sekali gmbr hanjing daaaaa.

Nieyl said...

hahaha~kelakar la...

::NureeN:: said...

kih5x...
mau x tunggu klau gambo yg g2..

imie fatiema said...

hehe..suka guling guling... mmg org suka tajuk kontroversi..apatah lagi gambar yg mmg kontroversi kan

Aty_Fared said...

aku suka maksud tersirat ko tu..memang penuh makna.. :)

nur anis said...

haha..saya ada tengok kat youtube..best tengok sebab kreatifff..hasil dia memang tak terjangka semuanya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

jd kena tgk mula smpai akhir..ekekek.

dhiera said...

ha.. betul sgt.
ramai orang suka lihat pada yang buruk dan ungkit2 yang buruk sampai baiknya orang tu dia tak nampak. tsktsk

LYAfrina said...

haha..tjuk tu x menahan.
btl kta eima tu...
permulaan y baik xbeerti p'gakriran baik kan..

MissNadia said...

hehe.. kelakar

Cho Zila said...

ha.. ha.. terbaik..

lieyalatif said...

sebenarnye ade byk maksud tersirat disebaliknye...mcm tu lee pemikiran kite...yg buruk2 senang nampak...yg baik lambat nak nampak kan...same laa mcm salah org semua kite leh nampak, tapi diri sendiri selalu anggap diri tu betul...

mamaarifakeem said...

Ganaznya tajuk..hiii..

Lynn Damya said...

Haha, yup2 aku pernah bace kartun yg lebih kurang sama mcm ni..dan aku pernah gak tgk video pasal lukis2 lucah dulu then jadi benda yg cantik (video mcm mana Yahudi mempermainkan kita)...aku tgk video tu, dia lukis gambar lelaki punya tetiba tambah2 jadi karakter katun...dia lukis breast pempuan tambah2 lepas tu jadi benda lain..dan diorg mmg sengaja buat camtu, (motif diorang adalah nak exposed benda2 lucah pd kanak2 dgn cara halus)...wuuu ngeri~