Thursday, September 18, 2014

Main Fun Fair di Penang

Mengimbau kenangan kecik² aku je 
dulu-dulu zaman kami dok penang 
parent aku slalu bawa kami ke fun fair 
tp seingat aku dulu² sgt meriah ...mcm² mainan ade
orang sgt padat  dan fun fair sgt besar 
mmg best gile dan ukup glemer pada suatu masa dulu

kebetulan kat Uptown Batu Feringgi ada fun fair saje je bawa anak² merasa main fun fair wlupun sgt kecik 
dan semua permainan usang .... yang zaman mak pak die main kecik² dulu kot





Fahim yang paling enjoy ... best die ckp 
paling best fahim cakap yg main tikam barang tu ... mmg la best dekat RM50 abis 
pastu dpt mainan tah hape²

lepas tu jalan² kat uptown sekejap 
tak de beli pepe pun 
cuci mata je  ngan exercise kaki 


 Note : promosi combo Mealshake & Collagen Powder Shaklee sehingga 30 September 2014 FREE postage with promotion price klik sini

11 comments:

MizzTina said...

pernah main cmpk² gegelang kt botol, dptla teddy bear.. wakakaka.. tah pape je..

lieyalatif said...

ishhh best gileeee...dulu kecik2 pun rajin pi funfair...selalu jek dieorg bukak funfair dulu...skrang susah laa nak cari funfair lagi.....

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Salam kenal..ooo ada fun fair ek kat Uptown Bt.Feringghi...lama dah tak p situ..boleh la bawak anak jenjalan sini..=D

syariza09 said...

dh lama x g fun fair..last pegi masa putrajaya buat karnival apa tah..bes gak naik roda putar tinggi tuu

syawalsimpsons said...

lama tak fun fair ni..last G time syawal kecik lagi

uncle gedek said...

uncle suka gi funfair sebab ramai ahmoi yg comel2...

hehe

uncle gedek said...

uncle suka gi funfair sebab ramai ahmoi yg comel2...

hehe

Cik Puan Eka said...

kalau peg funfair, main plak yg tangkap itik tu, dapat hadiah saguhati je berupa keychain. Alahai rega baru dua hengget agaknya, tapi melabur kemain la banyak haahaha

ch@ said...

syok weih,
da emak2 ni pnh masuk sekali je hari tu, masatu baru ada auni. hrm...lama gak x masuk funfair.
meng happy kan anak2.

adarnadzmie said...

Salam kenal... tq sudi ke blog akak...

lama x pi funfair... ada jugak funfair kt seberang jaya tapi x sempat pagi...

tepung kek ajaib tu harga RM14.90/pek...kalau amik 4 pek dapat free pos...kalau berminat hubungi akak 0135056933...tq

Sweetmama said...

wah srnk la fahim n alisha g fun fair..
itulah fun fair skrg x sama mcm dulu..
skrg ni mainan fun fair pun dah mahal kan..

lama betul kami x bawa anak² g fun fair, bdk² tu mmg suka je kalau di bawa ke fun fair..