Tuesday, September 30, 2014

Majlis Birthday Fahim | Prasekolah

smlm Birthday Fahim 
aku hantarkan kek dan goodies bag ke Prasekolah Fahim 
amalan rutin setiap tahun sejak Fahim dok taska

pg semalam .... bgn tido terus nak nangis cakap 
jgn hantar kek dan goodies bag ke sekolah
malu katenye .... Fahim mmg pemalu

tp bila balik sekolah happy sgt 
 


TQ cikgu 
sbb tolong snap gambar

setiap tahun 
kek fahim mesti 3
untung la 3 kali potong 
icha sebiji je ... harap kat taska je 
kesian adik 

Kek tarikh dalam bulan Islam 29 Ramadhan

Kek sponsor ateh 
every year ateh mesti beli utk die 
abaikan nama adam tu .... tumpang letak sama geli nk potong kek sedangkan besday bln 6 ..hihi

Kek untuk Prasekolah die


kejap je masa berlalu ....6 tahun tak terasa pun ....
mama awak ni pun dah 3 series dah
 
 

14 comments:

Chekgu Azrine said...

happy belated birthday fahim
semoga menjadi anak yang soleh

syawalsimpsons said...

takpe 3series yang still maintain nampak muda je..kikikiki..aku pon teringin nak ada kan untuk syawal tetiap tahun potong kek kat sekolah..insyallah la tahun depan, teringin rasa pengalaman tu ...mesti syawal suke...syawal ngan izz tetiap tahun pon potong kek 1 slice je..kikikikiki

lovelywa said...

happy beseday Fahim..sebaya ngn anak dara aunty..nak jadik menantu aunty tak?? kikiki

MizzTina said...

akak mcm anak dara lg, xnmpk 3series pun...hehehe.. kak, taska mn ni ye?

LYAfrina said...

Waaa

Kek doraemon..
Hik hik.. kelakar lak fahim.. malu plok dia nk celebrate dgn kwn2. Biasa bdk2 lg la suka n eksited nk ptg kek dgn kawan. Pemalu orgnya

Lynn Damya said...

Salam,haha dah 3 series ye kak~ awet muda takpee~~ haha fahim same macam aku, malu nak celebrate birthday..haha

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel2 kek dia.. happy birthday fahim..moga jadi anak yg soleh.. ^^

mamaarifakeem said...

Happy birthday abg fahim... waaah byk kek dia... cun cun plak tu... untung dia... ^_^

ch@ said...

untung fahim, mama dia rajin sgt.
dpt kat aunty cha, mmg mengeluh malas je la, haha.
happy belated beday abg fahim.

Kesuma Angsana said...

amboi seronok dier diraikan yer, smpai 3 kek tu !... bak kat aunty sikit fahim

AnneRaini said...

heppy belated besday fahim..syokler die potong kek 3 kali.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah banyaknya kek utk dia..=D

TeacherAzimah said...

Happy belated birthday fahim!!

Sweetmama said...

Happy belated Bday Fahim..
itulah skjp je kan dh 6 thn..

mama dia 3 series tp maintain comey mcm kakak ngan adik je kalau org tgk mama dgn fahim.