Wednesday, September 24, 2014

Si Kaki Sepah kat Pejabat

hari ni bz banyak sikit dari biasa 
sbb boss buat 3 kerja termasuk kerja sendiri
sbb boss² lain pi obersi 
so bermakna aku jg buat 3 kerja jg 
tak dan langsung nk pi melawat blog 
ni sambil dok call org tak dapat² boleh la taip entry 
update : tak sempat pun taip time call td .... selepas 2 jam baru berjaya tgk balik blog 

_______________________________________________

sepanjang minggu Cuti Sekolah minggu lepas
fahim ikut aku ke pejabat 
sbb tak nak hantar ke rumah nenek sbb nk suruh die siapkan kerja sekolah die 
lebih kurang 20 helai 2 buku 

bila kira balik cuma 3 hari je die ikut sbb isnin selasa tu kan kami kat penang 



tgh lukis dragon katenye 
hasil karya die byk die tampal kat bilik aku 
tak penah pun aku tanggal ...klu ade org dtg mesti org tanya 


rumah fahim pun aku sediakan 
bawah meja 
dulu² awang ni tido jugak 
tp sejak cam dah besar ni ... jgn harap nk tido 
kerja die main tak sudah2 ...bg ipad pun tak layan 
dok menggunting..melukis.... menyepah... bertanya macam²

 

9 comments:

AMIE ABDULLAH said...

rindu nak balik ofis lama huhuhu

Diana Rashid said...

bagus la dia..tak yah la main ipad2 tu..gunting2 kertas lagi bagus..heheh

Chekgu Azrine said...

Busynya dia..hejehe

Fai CeritaCinta said...

bagus fahim sebab tak suka main ipad.. gunting2 kertas tu lagi bagus...

MizzTina said...

kn best klu opis sy blh bw anak g opis.. suka la tu si fahim ye..

Lynn Damya said...

Salam, hahaha mcm cantik je weh anak kau lukis tu..haa bagus2, tampal kat bilik, so dia rasa dihargai sikit, haha..teringat lak, dulu masa kecik aku dgn adik selalu ikut abah aku pergi ofiz dia..main typewriter dan kertas2..best woO buat sepah kat ofiz mak ayah kita~~ hahaha

ch@ said...

da besarkan, behave la.
best je anak boleh tumpang opis mama, takla mama risau.
pandai da fahim melukis, org lelaki ni biasanya kreatif, imaginasi tinggi.

syawalsimpsons said...

dah besaq mana nak tidoq kan....sel2 otak berhubung..sana sini ada je kerjaan...ala tau, leh jumpe fahim, tgk hasil kerja menampal tu...boss ko tak tanya ke hasil kerja fahim tu..kikikiki

Sweetmama said...

anak² k.eija kalau bawa g opis pun sibuk nak menulis, melukis dan menggunting dlm erta kata lain mmg menyepah kan workstation mama dia..huhu