Tuesday, October 14, 2014

Majlis Hari Jadi Icha di Taska


 9/10/2014

demi gembirakan hati seorang anak kecil 
sebagai seorang ibu  haruslah aku beli kek dan paksa abah die packing goodies bag utk bg kat kawan² setaska icha

lebih kurang 4-5 bulan dah kot icha asal balik dari taska mesti cakap nk 'epi beday to u'
pastu asek la menyanyi tak sudah² lagu epi beday to u die versi pelat
nampak sgt die nak sgt tiup dan potong kek

gambar ihsan dari cikgu eika .... tp syg tak berape jelas 
ok la dari takde kan 


mula² decoration kek ni on request by icha adalah doreamon
pastu bila die nampak buku deco kek kat kedai kek tu
gambar ultraman die ...die nak ultraman plak ...
bulat mata mama die ..... last² abah pujuk suruh bubuh gambar mini mouse ni 



 budak susah nk snap gambar full face

8/10/2014 kami dah celebrate kecik2 beli kek SR utk icha 
bg die hepi sikit 
makan malam pun kat kedai mamak je 


hampir seminggu jg lepas potong kek kat taska 
asek menyanyi lagu epi beday to u kat rumah, dlm kereta dan kat mana2
hepi sgt la tu ....




 ______________________________________________________________


skrg ni tak bz dah, sbb boss dah pi obersi
tapi aku plak xde mood nk taip entry sbb sakit kaki 
tambahan tadi baru lepas urut 
kaki jd lebih sakit dan sensetif plak pada tekanan

10 comments:

Lynn Damya said...

Salam, wahhh bestnye...teringin nak siapkan goodies pack utk bebudak camni, mesti rasa happy tgk diorang happy..hahah :p anak ko ni comel, tp mcm ko ckp tu lah, susahnye nak dpt tgk dia duk diam2 bergambar kan..hahah :p

MizzTina said...

haip, icha suke otomen?? hebat icha, blh fire ongjahat..

tak sbr nk tgk danish lak mcm tu, teruja potong kek n tiup lilin..hahaha..

kak, apsal kaki tu??

Sweetmama said...

amboi icha minat ultraman,
mesti la happy dapat sambut dgn kawan²..

siannya eima, mesti x selesa sbb masih terasa sakit..hopefully speedy recovery...

Chekgu Azrine said...

Yeayy..icha dh besar..makin cantik plak..

azizah :) said...

bestlah alisha...mau xhepi ramai smbut birthday dia..hee

Diana Rashid said...

seronok la kawan2 nya dapat makan kek..:)

juicy X said...

as salam...jemput singgah blog saya utk cuci mata...khat kufi dgn harga mampu milik :)

btw kek tu sgt cantik!!!

salam ukhwah~

safurara said...

happy belated birthday icha.hehehe.rara ritu ingat nk buat buffday princess kat school dia ak.tp sibuk sgt.xsempat.sobs.

Donieda said...

HB Icha

Kesuma Angsana said...

happy birthday icha sayang ! mg jd anak terbaik dunia akhirat yer