Thursday, October 30, 2014

Semangat Aku Hari Ni

hampir seminggu aku mendiamkan diri tak update blog, x blogwalking dan langsung tak buka blogger dashboard

minggu lepas tu sebuk ngan ape tah 
minggu ni sebuk nk exam Kemahiran ICT Tahap Lanjutan plak 
nak kate study tak jg 
aku pun lupa pasal apa aku rasa aku tak sempat nk jenguk blog 

anyway i'm back now
nk BW sampai pitam sblm time pi pick up Fahim balik skool dan sebelum diorg setting Desktop baru aku 
pas ni no more alasan PC lembab penyebab aku malas update blog ... har har har

back to cerita aku pi amik exam semalam tu 
sah-sah aku kantoi ketiga-tiga paper tu 
30 minit je utk jawab setiap soalan Word, Excel, dan Powerpoint
bg aku tak cukup masa sbb terkial-kial nak cari dan nk tekan ape 

dan TIKET ONLINE Piala Malaysia sold out
dan sejak pukul 6 pagi tadi dah ramai dah beratur kat stadium Darul Makmur 
hopefully dapatlah beli tiket wahai kawan enPanjang ... klu tak alamatnya enPanjang teman aku tgk bola kat rumah je
aku mmg plan tak mo pi sbb ai is ngeri,seram, seriau dan takut ngan Harimau Selatan FAN terlalu extreme dan fanatik sampai suka buat rusuhan dan kekecohan ...sorry to say ini ape yg kami nampak 
maybe la... sbb tak penah menang ...so galoknya lebih sikit la

dulu yang terkenal ngan penyokong extreme ni kelantan tp JDT Fan dah dapatkan kalahkan Kelantan Fan ....dengan membuktikan diorg lagi ganas .... hehehe 

Selamat Berebut dan berhemah semasa beratur untuk beli tiket Piala Malaysia 
:Peace Yo:

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

selamat kembali berblog akk..ekekeke

Chekgu Azrine said...

patutla senyap...kot ingat terbang holiday kat mana2 dah..hahaha

Kesuma Angsana said...

hehehe sibuk dgn macam2 hal kan.. slmt kembali yer

MizzTina said...

bz btl ko kak..hehehe..

bunga_rose said...

go tok gajah go!!!! aku pun tgk kat rumah je laa.. hb aku pun aku tak kasik gi, takut la kang gaduh bahaya wehh

Diana Rashid said...

Ye la..ramai jugak yang cakap takut nak pi sebab penyokong2 JDT ganas...eh..kang ada jugak yang marah kita cakap gini..heheh

ruziyatul mona Adzibi said...

kakmona repeat words.. 2nd time.. jangan laa repeat lagi. haha

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

gudluck wei exam. aku dah lepas hehehe

eima said...

Peerrrgghh terer sekali je ke amik