Wednesday, October 15, 2014

Urut Sedap dan Nikmat



semalam aku terserempak ngan kakak cleaner opis 
yang pandai mengurut kata orang-orang opis aku 
terus aku sapa dan minta die urut aku bila time rehat die nanti 

sila abaikan timbunan kertas yg di koyakkan di situ ..ai is pemalas la ni

cleaner ni nama Tiz Maya
glemer kan nama die ....
tapi die bahasakan diri kak mai saje...

bebel-bebel kak mai kate kaki dah hitam baru nk berurut 
dah bengkak dah masuk angin katenya 
mmg la kak oi ... ai jatuh pukul 4.30 pm hari jumaat
kat putrajaya ni ai tatau sape pandai urut selain cleaner kat opis 

Urut sedap dan nikmat ???
grrrrrr terketap-ketap bibir menahannya 
aku peluk bantai kuat-kuat ...aaahhhh
rasa nak menendang pun ada
tapi ku tahan jebat ..ku tahan 


lepas die urut kaki aku lebih sensitive kepada tekanan dan  pergerakkan 
lebih sakit dari awal
salah urut atau tu reaksi awal kesan dari urutan 
tapi nampak la bengkak cam dah surut tp sakit belum surut lagi 
nasib baik kaki kiri yang kena ..klu kanan cam ne nk driving

hopefully kaki aku cepat sembuh dan aku mampu berlari cam biasa
rasa tak puas la berjalan dan naik lift kat opis ni .... lembab rasanye 
 

15 comments:

Chekgu Azrine said...

cepat sembuh sis..

MizzTina said...

akak dh la kurus..hadoi la akak ni.. gws soon ye.. psst, ada amik contact no x? hehehe.. nk urut bdn la..klu g spa mcm manje² je urut..

syawalsimpsons said...

cleaner kat opis kiter ni mmg handal2 mengurut..indon kan...

Kopiolimauice said...

klu dah masuk anginnnn mmng perittt la...

Sweetmama said...

itulah susah nak cari tukang urut dkt sini kan, moga cepat kembali pulih..

AnneRaini said...

uih kalo dahmasuk angin mmg sakitler..hope cepat sembuh ye...

Donieda said...

teman takut urut kaki.. takut tersepak org yang mengurut nanti.. kekekekek

LydSunshine said...

ya Allah saya tau sakitnya tu bila kena urut. Rasa macam nak terberanak hoiiii... orang kata, kalo berurut dan org tu mmg takde masalah kesihatan tak sakit sangat, tapi kalo ada penyakit memang akan rasa sakit sgt.

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt sihat ya kak..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga cepat sembuh..

aTieYusof Family said...

moga cepat sembuh ya..memang best kalau lepas di urut.. ringan je rasa badan..:)

azizah :) said...

moga cepat sihat kak..

Diana Rashid said...

dia memang tukang urut ke??boleh la promot kat blog..heeh

imie fatiema said...

hehe 2 minggu lepas pun sy gi berurut jugak..mmg selesa.. maklum jelah dah beranak pinak ni.. paham2 je badan tak sporty cam waktu bujang kan..

Kesuma Angsana said...

KA paling suka diurut2 dulu2 saban bulan g mengurut badan dgn satu bidan, la ni dier dh meniggal rasa sakit dan berat je satu badan !