Wednesday, November 19, 2014

Astro Naik RM5 lagi

Sakit hati pulak aku dapat surat dari astro
Astro naik lagi 
RM5
Tu belum termasuk GST lagi 

Tapi bagi free 6 channel HD dari 16 November 2014 hingga 28 Februari 2015

Lepas tarikh tu free channel akan dibatalkan dan mengikut langgan kita

Tak yah bg free pun x pe arr
Aku tak heran pun
Klu ikutkan hati aku ter minate je
Sebab anak-anak je ...nak tengok kartun
Dan siaran x cantik
Pk nk try skybox dan dropbox risau pulak
Ade risiko


Dulu penah kecoh kejap pasal astro suka naik harga sesuka hati...pastu diam sampai laaa ni

Hmmmm gaji bila nak naik ni...semua brg dan perkhidmatan asek nsik je ni...tu blm GST start lg tu....

17 comments:

rasp said...

naik lagi???
aishhhh.... kena check balik ni...
mmg rasa nak stop kan aje...
tapi tu lah fikirkan anak2 gak...
hurmmmm....

eB said...

naik lagi? what? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nuyui a.k.a miss YUI said...

Kena cpt tukar skybox la kalau tu lg jimat.. aduhai

Nieyl said...

tu la kan...
geram je rasa nyer...
lagipun kita nie bukan la 24 jam pun tgk tv...dgn keje lagi...
tetibe je rasa mcm tak berbaloi kan..

Puan Kutu said...

mmg tekanan kan bila semua benda pun naik harga.astro macam sedia maklum suka hati nak mencekik..RM5 pun klu dh setahun berapa dah kan

Hakim Zaini said...

sabor je la kn. huhu

MizzTina said...

bru dpt surat semlm..senyum je la..sikit hri lg nk potong.. wakaka

Chekgu Azrine said...

Yeke sis..cisss bongok btul astro...

Daddy Ziyyad said...

ASTRO boleh bermaharajalela, sebab dia MONOPOLI khidmat TV satelit..takde saingan...Makanak tak nak, komplen tak komplen, org tetap langgan...

lovelywa said...

aku punye astro dah nak cecah rm150 oiii..pengsan nak bayo..

AnneRaini said...

nyampah dgn astro ni...kitorg dah potong astro dah..padan muka astro..eh ke muka kitorg?hehe

Lynn Damya said...

Salam, tu lah problem Astro, lepas tu siaran duk ulang2 benda yg sama, bila hujan xdpt tgk, dan harga makin tinggi pulak dah..nasib aku xamek astro..tgk je lah siaran tv biasa tu, hahah

LYAfrina said...

?????
$&^&*$%^#&^*& !!!!

huhu..
sabor je la..
lya pkai y murah sekali..pakai pon sbb nk dpt siaran elok je.. klo pakai arial OK, x langgan xpe astro ni. cerita hok tuler je..

NzA said...

hohohoooooo...naiklg ke???? adeh...gaji je xnaik2...emmmmm

hainom OKje said...

Naik lagi ke Eima?....
Tak perasan mak....sebab Pak Jilap yg bukak dan bayo bil selalunya....mls nak ambik tau weyh....

Ibu Lala said...

Astro mmg ambik kesempatan. Nak buang astro kadang ada gak citer yg best.

:: Cik Viva :: said...

buat duit lagi Estro ni...untungla kan..huh