Wednesday, November 12, 2014

Beg Harrods Pertama Aku

sejak 2 menjak ni 
aku minat plak dengan Beg Harrods

terasa macam nk buat koleksi 
sbb harganya tak la mahal sangat 
tp design simple ngan nice bagi aku 
tapi tak mampu nak beli dengan harga kat Malaysia 
mampu beli ngan harga London je 

dan inilah Beg Harrods pertama aku 


dan mungkin akan ada lagi kot 
tapi kena tunggu opiser aku pi London lagi la 
 nk pi sendiri tak mampu 



Note: saje nk tayang sipi-sipi PC baru aku yang aku tgu sejak 7 tahun lepas 

10 comments:

AnneRaini said...

cantik jugak beg harrods tu...simple je.

aizamia3 said...

nice bag.. sama juga dengan pc baru tu.. ;) mesti dulu pc gemuk kan.. hehehe..

Chekgu Azrine said...

Lawa tau.bkn sng nk dpt ...

Diana Rashid said...

kat mana nak dapat ni??

ch@ said...

wah-wah-wah, aku suka design bag mcm tu. suka tapiii tak guna, simpan je. haha.

kejap lagi aku google ada apa dgn harrods. maafkan aku Manja, aku agak ketinggalan part2 brg brand mcm ni, hehe.

lieyalatif said...

senang kan...simple beg nie..kalo kehulur kehilir bawak beg harrods ni ala2 glemer laa sikit kan hahaahahaha

ape langkawi tu kg ko beb...omg!!!! nak jadi anak angkat parents ko leh tak hahaahah tiap bulan anak angkat die ni balik kg .....hahaahahaha

Kira Sakura said...

betoi simple je rupa dia tapi menarik sgt!!! buh baju anak pun blh dalam tu ehehehehe

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Nice... =D

Sweetmama said...

cantik Beg Harrods tu..:)

Lynn Damya said...

Salam, whoa harrods~ mahal tak? hahaha em aku rasa PC kau tu mcm tenggelam terus bila kau gandingkan ia dgn beg harrods tersebut..kesian pc kau kak..hahaha