Wednesday, November 5, 2014

Budak Perempuan dan Kaler Pink

sejak 2 menjak ni si adek icha tu dah kemain tunjuk minat ngan warna pink 
sejak bila tatau yg die minat ngan kenal warna pink tatau la

bab baju tak kisah pun warna ape aku nk bg die pakai as long as bj tu baru 
jarang pakai 

skrg ni klu pi kedai 
klu boleh semua yg die nk order warna pink 
wlupun berkali2 aku cakap warna pink tak semestinye sedap wlupun kaler die cantik 
ade setengah tu sedap ade tu tak sedap 
tekak mama mmg tak leh nk telan tlg abiskan
bkn niat nk halang sgt ape yg die nak tp syg la klu makanan ..bazir je buang gitu

muka tak puas hati sbb mama ckp mkanan ngan minuman die tak sedap 
hahahaha

konon memula sedut tu cam sedap sgt ...pastu sebuk nk air ngan donat orang 
sokmo gitu ... 

air sirap bandung ni sedap klu tak manis sgt kan ....

klu dah nama budak perempuan ...mmg budak perempuan la citarasanye kan 
wlupun tak de sape yang ajar die suka kaler pink 
mmg warna pink ni dah ade dalam jiwa kanak-kanak perempuan




8 comments:

lieyalatif said...

betul tu eima..mcm lieya laa dulu mase mia mija adoiii pitam2 warna pink manjang ....skrang dah besar ni kurang sikit nak pink nye...tapi mia tetap fanatik pink.... tu laa kan naluri perempuan tetap nampak pink tu cantik heheehehe

MizzTina said...

budak pempuan obses pink tu biasa kak..heheh.. layankan je la

AnneRaini said...

adui kalo sume benda nak pink payah jugak sbb pink ni cantik di mata je..kalo bab mkanan pink mmg fail..hehe

Lynn Damya said...

Salam, hahaha comelnya anak ko buat muka xpuas hati camtu..comel betul, cam nak cubet! haha cara dia order semua makanan dan air pun nak pink pun comell..haha

hainom OKje said...

Alolo chomeynya.... budak pompuankannnn hihi... tp tak juga eima si bongsu anak OKje walaupun pompuan minat betul warna biru

Cik Puan Eka said...

hehehe comel je.

sebenonye eka dlu pun suka benda kaler pink.

Suka sangat sampai losyen beli kaler pink pastu busuk tak lalu nak pakai hahahahahaaha.

tapi sejak preggy, memang tak suka sangat pink.. biru, hijau, purple ke je suka hehehe. perut dah muncit pun beli baju pregnant selain pink haha

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comel..pink & girl memang dah sinonim..hehe.. :)

LYAfrina said...

hihi..so cute..budak geggirl bila berpink mmg nmpk cute n sweet