Wednesday, November 5, 2014

Hari Graduasi Prasekolah Fahim

31 Oktober 2014

Hari Graduasi Prasekolah SK Presint 16(2)

Alhamdulillah 
ada nampak perubahan Fahim bertadika di tadika lama die 
semakin lancar membaca 
perkembangan yang baik ...

dan nampak perubahan dari segi sifat pemalu die 
dah kurang sikit ..keyakinan diri pun ada perubahan 

sepintas lalu hari bersejarah buat fahim dan kami 
Fahim dan Aisy Ammar 
BFF fahim 




tahniah Fahim 




TQ Cikgu-cikgu sekalian 
terutamanya Cik Saidatul Nafisah 
Guru Kelas Prasekolah Dedikasi

lebih kurang 2 bln je lagi 
Fahim dah nak masuk darjah satu 
semua kena buat sendiri 
kena belajar berdikari 
no more bergantung pada mama dan cikgu
kena buang sifat malu tu jauh2 sikit 
klu tak cam ne awak nk survive kat sekolah 
cam ne nk berjaya 
cam ne beli mkanan kat kantin ni 
mama awak pemalas nk buat bekal ... huhuh


Good Luck Fahim !!

13 comments:

MizzTina said...

tinggi la fahim.. sebaya dgn anak buah sy, thn depan darjah 1, tp peramah giler.. pempuan tu kak..

hainom OKje said...

Tahniah Fahim....Good boy....
Dulu masa anak sulung OKje graduate tadika, menitik jugaklah air mata hihi...kelakarkan...

ch@ said...

tahniah abg fahim,
bertahan hingga akhir persekolahan,
aku lupa pula, bila auni graduasi, adeih!

Chekgu Azrine said...

all the best to fahim..
semoga menjadi anak yang cerdik

Lynn Damya said...

Salam! congratez fahim :D haha, betul2, kena berani sikit, lagi2 time beratur nak beli makanan, nt ada bebudak jahat suka buli2 main potong je barisan..wuwu :( all the best!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah handsome boy =)

Kopiolimauice said...

kecik2 dh ada graduasi day ;) kita dlu tak merasa kan...fahim ikut muka mama la...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

God Boy..
Tahniah Fahim.!

LYAfrina said...

alhamdulillah..congrats fahim.. ensem abg fahim ni n nmpk dia lg tinggi berbanding budak kelas dia kan..

asya 18hb ni graduate.. tp lya terpaksa pilih salah 1 , sbb asya dpt wakil sekolah ke petandingan mbaca alquran.. kebetulan jatuh pd hari graduate tu.. keliru nak pilih y mana2. dua-dua penting jugak.. tp cikgu2 suh pergi y pertandingan lg..sbb dpt award

ziezah.com said...

tahniah fahim.. tinggi juga yer ikut mma awak la ni..

moga berjaya yer nak.. tahun depan darjah 1 dah

Diana Rashid said...

memang ...masuk sekolah rendah tak boleh malu2..nanti susah nak dapat kawan..:p

Kesuma Angsana said...

amboi hensem sungguh ler dier !seronok kecik dah ada graduasi cm ni kan !

AnneRaini said...

alololo walaupun convo budak tadika je tp best jugak..