Friday, November 21, 2014

Hari Terakhir Fahim di Prasekolah 2014

dah 2 hari aku emo sikit 
anak dah nak abis PRAsekolah dah 
mak die yang lebih-lebih 
si Fahim tu ok je .. happy je 

siap cakap ngan aku cikgu pesan jumaat dah boleh cuti dah
sebab dah hari terakhir dah tak de buat dah
tapi aku plak lebih-lebih paksa, pujuk-pujuk suruh pergi sekolah 
last sbb tahun depan mungkin dah tak jumpa dan tak sekelas ngan kawan-kawan kelas die 
emo betui mama abg fahim ni tau 
OVER tau

Fahim dengan 2 Uniform Prasekolah sepanjang Tahun 2014 

Pakaian Sukan setiap hari khamis

Uniform wajib setiap hari Isnin, Selasa, Rabu dan Jumaat

Bye-Bye Preschool, Welcome Standard 1


walaupun Fahim cuti sekolah tapi mama cakap hari-hari mesti study 
mama risau awak nk masuk darjah satu ni 
kita tak amik masa banyak pun 10-15 minit je sehari 
utk aktifkan otak awak ye 
takut lupa 3M
haru juga karang, hari-hari polish ye  

Fahim di awal tahun, 1st day prasekolah dan akhir tahun, last day prasekolah

perbezaan ketara dari segi size badan, selera makan bertambah-tambah
mimik muka amik gambar sama je tau budak ni 
ini la my shaklee boy peminum tegar mealshake 
alhamdulillah berat naik dan paling penting sihat dan cergas 
dan eczema dah kurang dan dah lama x pi jumpa dermatologist dan asthma pun semakin baik dah lama tak amik nab berbulan-bulan dah....selsema pun dah kering jarang nk berair lelama cam dulu sampai jumpa pakar ENT

nak tau lebih lanjut mai PM eima 0129220376

11 comments:

ziezah.com said...

fahim ikut muka kak sebiji kan.. besar dah anak kak eima ni.. tahun depan darjah 1 sudah

nusha fasha said...

Hihi. Pttla ramai update last. Rupanya dh cuti..

amiey lee said...

wahh cepatt nye masa berlalu...
anak aku thun depan dua2 aku letak tadika kemas..heee senang dpan umah mak aku je pun..sorang 6 tahun sorang 5 tahun

AINUN ZURIYATI MOHAMED said...

Wah, mommy, siap ada foto awal dan akhir tahun...terbaik!!!

Chekgu Azrine said...

Be a good boy ye fahim

~aSHa~ said...

good boy fahim...cuti2 pun kena polish yerk..betul2...

dia minum mealshakes campo susu harian dia tak?

LYAfrina said...

Huhu.. faham sgt eima... itulah y lya rsa.. kita lak over kan. Maybe ank kt pom ada rsa camtu. Tp dia org knk2 x pndai nk zahirkan.. sbb asya gtau ada rsa sedih tgl tecer n kawan2.

Ibu Lala said...

Selamat bercuti fahim

hainom OKje said...

Eima siap promote lagi produk Shaklee yer hihi...mentang mentang ler agen....hihi

Seronok tgk anak anak membesar ye Eima...lupa dah OKje masa anak sulung besar tu....

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

wah dah naik darjah 1 dah tahun depan.. btl tue walaupun cuti sekolah panjang kena jugak study sikit2..baru la jadi budak yg bijak nanti.. =D

Sweetmama said...

hehe..biasalah mak mestilah la lebih², semua perasaan ada anak nak masuk darjah 1 ni kan..