Wednesday, November 26, 2014

Tinggal Komen Macam Orang Sakai

hujung-hujung bulan ni 
almaklumla aku agak bz sikit 
nk taip entry pun tak leh guna byk otak utk berfikir panjang 
kena yang ringkas-ringkas je 
takut entry tak siap-siap...sbb tuan punya blog tgh dok buat kira-kira nak capai target 5 hari lagi nk buat sales sebelum closing date dan my boss tgh jalankan tugas 2 big boss yang pi kursus so bermakna aku pun buat 3 orang punya tugas jugak la ....

__________________________________________________

kadang-kadang aku rasa ramai yang suka sangat  tunjuk kebodohan diri sendiri pada umum 
tinggalkan komen-komen kurang cerdik dan kurang akal
menidakkan kuasa Allah 
kadang tu yg suka tunjuk lebih cerdik tp pada dasarnya cetek akal 




banyak lagi komen yang aku rasa cam sakai 
malas nk screen shot 


Note : sesambil buat kerja ai BW ye
 


22 comments:

Kopiolimauice said...

mmng telajakkkk sakai tu org yg komen mcm gitu

LYAfrina said...

Huhu..
Tu la.. kdg2 komen tu mcm.org tak.berakal fikiran lak...

MizzTina said...

sgt sakai tu kak.. kdg² bc ni jd geram.. bodoh tu sila la simpan sikit, jgn tunjuk semua..

Cik Puan Eka said...

tau xpe kak.

kadang rasa macam alahaiiiii perlu ke komen yg tak elok. dah baca duk diam2 lagi bahek

Sidratul Muntaha said...

tak thu nk gelak ke menangis sbb ade jugak manusia tak berakal kalah menatang komen mcm tu

syawalsimpsons said...

tu memang sakai abis tu...geram lak tgk comment2 yang minta lempang gini

lieyalatif said...

tu mmg sakai gile tu ...campur bangang sekali...ape laaaa...mesti budak2 hingusan tu, tu yg komen bangang mcm tu tuh...ehhh aku lak yg emo hahahahah

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

yer la..annoying betul..sakit hati pulak baca.. konon nk buat lawak la tue..tapi bukan lawak jadinya.. itu dah bodohkan diri sendiri..Ermmm..sabar jer la..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

yer la..annoying betul..sakit hati pulak baca.. konon nk buat lawak la tue..tapi bukan lawak jadinya.. itu dah bodohkan diri sendiri..Ermmm..sabar jer la..

LiYa HaNiF :: said...

tu namanya komen minta lempang tu hehe

Masya said...

adehh buat org marah jer.. sakai ...

Eda Ejai said...

adoii.. tak tepikir plak derang nak komen2 cam tu..

AnneRaini said...

selalu budak2 baru nak up je komen gitu... budak sekolah tak kenal sepak terajang dunia lg.

Daddy Ziyyad said...

Sakai takpa lagi..
Paling menyedihkan, komen yg boleh terjerumus ke arah syirik / gugat akidah

SalinaJohari said...

manusia...pelbagai ragam...dari ragam jugak kita muhasabah diri..

Diana Rashid said...

bajet nak melawak tapi nampak bodoh..tak lawak pun..kan??

nurfadilah suardi said...

diorang ni kekadang sesuka hati je komen. maybe nak publisiti kot

MissNadia said...

agaknya kelakar kot bagi pengkomen cenggini.. urmm

Lynn Damya said...

Salam, haa kadang2 bace komen pun dh boleh buat hati panas disbabkan komen2 sakai cenggini lah haa...stress bace..isk2...kesiannya rimau tu, wuwu.. :(

ziezah.com said...

serius kak.. mmg betul annoying tauu..myampah!

hainom OKje said...

Yelahkan Eima nampak muka dia pun lain dari harimau biasa... Tak sangka pulak binatang pun ada Syndrome down

Diaorang tu melawak je kot Eima.... saja saja nak buat macam sakai hihi

lovelywa said...

tu namanye ngokk!! nak komen lawak sgt la kot..ntah ape2..