Thursday, December 18, 2014

7 Tanda Penuaan Pada Wajah | seriau pulak aku

Bila dah masuk 3 series ni aku memang concern sikit pasal penuaan ni
Risau la wajah nampak lebih berusia dari hakikat sebenar

Jom tengok antara
  tanda-tanda penuaan :

♦ Garis-garis halus dan kedutan mula muncul disekitar mata & sekitar mulut
♦ Kulit kusam dan muncul bintik penuaan (jeragat)
♦ Mata putih kemerah-merahan
♦ Mengalami sakit-sakit badan atau sendi
♦ Rambut beruban, rambut gugur dan menipis
♦ Kulit kendur dan hilang keanjalan
♦ Sembelit
♦ Badan mudah letih dan kurang bertenaga
♦ Sistem pertahanan tubuh semakin lemah

Tanda-tanda tubuh kita kekurangan kolagen :



Sape2 ada tanda seperti di atas ni la masanya untuk ambil tindakan segera sbb harga mmg cantik punya la......sbb bulan ni triple promotion shaklee ...semua supplement utk kulit ...
Vita E complex 
Sustainable Vita-C Plus
dan paling best Collagen Powder🔚🔚





Ni la masanya kita nak lawan tanda-tanda penuaan pada wajah dan diri kita 

Nak dapat harga promosi mai pm eima 0129220376


7 comments:

Yana MIB said...

blom masuk 3 series pn dh mcm² tanda ada..haha aduii amek suppliment tp on off...padan la muka sendiri kan..hehh

syawalsimpsons said...

takut pon ada ni

Daddy Ziyyad said...

hahaha..bagus produk ni...sebab collagen mmg akan berkurang start masuk awal 30an...

whatsapp bleh kan?

Diana Rashid said...

bila tengok cermin je mesti belek bawah mata dulu..heheeh

nuyui a.k.a miss YUI said...

Huhu.. ada 4 thun lg angka 3..

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Yeayyy farah mmg consume dua benda nie.. Vita E & Vita-C...terbaik lah!!! =D

zarulfarhana said...

makanan tambahan utk kesihatan