Sunday, December 7, 2014

Alisha Berselera Makan Nasi Lemak Sambal Bilis

Sarapan pagi ini
Aku cuma masak nasi lemak telur rebus je
Hari-hari makan nasi lemak 
X jemu-jemu ai ni

Tapi pagi ni adek icha mengejut mama 
Makan NASI LEMAK BERSAMBAL
selalunye nasi lemak kosong telur dan ikan bilis goreng je ....



Mama abis daaaaahhhh

Habis ko die makan nasi lemak sepinggan 
Alhamdulillah 
Selera makan Alisha bertambah baik
Dari baby umur 7-8 bulan refuses to eat banyak kali appointment dgn pegawai pemakanan di klinik kerajaan tu

Penah juga try multivitamin + lysine macam-macam jenama tapi selera makan x bertambah ...berat pun sama..harus la mak die ssh hati

Sejak amalkan MEAL SHAKES SHAKLEE untuk anak-anak alhamdulillah serasi dengan anak-anak
Berat bertambah, kekerapan demam berkurangan dan bertambah sihat ...klu demam pun cepat kembali sihat .....

Siapa yang tak sayang anak oii... jom bagi mereka yang terbaik!!

mai PM eima untuk keterangan lanjut 0129220376

10 comments:

NinaAz said...

kalau refuse to eat mcm mana kak? anak nina pun kdg2 nak makan. kdg2 xnak. hadoiii

syawalsimpsons said...

alhamdulillah..nampak semangat dia sekarang..cumill je

MizzTina said...

waaa...bgs alisha..pasni pektis mkn smbal belacan lak..

hainom OKje said...

Haha.....dah srlera ngan nasi lemak dah buat camne, bedal jerlah selagi boleh Eima oii...

Wah... bagusnya! Anak okje yg kecik umur 11 tahun tu, makan nasi lemak pun tak berani nak makan ngan sambal Eima.....

Lynn Damya said...

Salam, whoa! Aku rasa kalau budak2 dh pandai makan sambal ni, rase mcm diorg dh besar gitu..hehe :D

LYAfrina said...

amboi..mmg penuh selera la ni..jauh beza dgn asya.. x pernah mkn selera smpai mcm ni..klo mkn pon nasi kosong

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alhamdulillah...seronok tgk anak2 berselera makan..

~aSHa~ said...

comey anak dara.....
seronok tgk anak2 makan byk...

Ibu Lala said...

Pandai makan sambal ye.

zarulfarhana said...

balik kg nnt bk kena buat nasi lemak la..teringin laaa