Tuesday, December 16, 2014

Artis Abstrak Si Suka Kecah

Adek icha mmg suka bermain dengan kertas dan warna 
klu tak menulis ..die mewarna.... atau menggamkan kertas
hari-hari aku kena mop lantai 
dan simpan kecahan adek icha ni 
layankan je 
jangan dilarang minat dia
cuma beri galakkan walaupun kadang-kadang mama berbulu mata menengok tumpahan kaler ke lantai
tambahan time tu mama tengah malasan .... harhar 
tapi demi minat mu anak ... mama relakan mengemas ...

slalunya ruang bermain anak-anak di ruang tamu rumah aku 
aku ade buat play room tp tak secantik dan sehebat deco AtyFared sekadar bilik sumbat mainan je
tapi disebabkan TV astro dibawah
aku lebih suka anak-anak main di bawah ...senang nk pantau ...mak depa nk tgk tv .....harharhar




teruskan la berkarya ...berabstrak nak ....





8 comments:

Puan Kutu said...

bagus icha berseni orgnya..budak suka berkarya ni biasanya bijak n kreatif..

~aSHa~ said...

orgnye berseni....teruskan sokongan tu...
byk idea kreatif nanti

ros_reeza said...

takpe, tangan berseni.. baik sokong minat dia dari kecil :)

LYAfrina said...

Bguslah tu...
Usia mcm.ni mmg dia org minat art2 ni.. suka mcuba n.mghasilkan karya.. ye la.. walaupom letih nk mgemas lepas tu..layankan je la minat anak.. at least makin bkembangkan iq anak tiap kali mcuba

Nad MamaZN said...

ada bakat jadi pelukis ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg bkt terpendam ni..

Nadratul Syazwana said...

Layankan je bebudak ni :) Nanti dah besar creative hihi

syawalsimpsons said...

seronok dorang kan...sel2 otak mula berhubung