Monday, December 22, 2014

Emosi Sangat Kamu ni | over tau

Hujung minggu hari berguling dengan keluarga
Mmg spend quality time dgn diorg habis-habisan....

Selalunye mmg kami movie marathon kat astro atau pun main games kat gadget
Atau pun berjalan -jalan


Ni perkara yang selalu terjadi bila layan movie dgn adek icha
Asal ade babak suspen.... babak gelojoh...creepy ...takut-takut sikit....
Mula la dgn aksi-aksi die...
Fahim kat sebelah gelak-gelak je
Adek tu dah ngape??

Sabar je la ....





Dah seriau...



Dah mula cuak....


Dah start menangis......takut.....wuwuwu.....

Agak-ape sebab icha menangis???
Icha tgk movie ape agaknye kan sampai gitu sekali???




















































































Ni la movie nye

101 Dalmations
Adik icha cuak bila anak anjing tu kena kidnap dgn org suruhan cruella De vil
Cuak lg bila anak anjing nk larikan diri
Bantai menangis x henti-henti


Takut betui icha dengan cruella ni 
Bkn ngan muka die tp time aksi jahat die 

Icha menangis penuh emosi...jerit2 ..
Camne la aku nk bawa pi tgk wayang ni...
Haha ...malu org sebelah....

Adek icha suka tgk drama yg ade haiwan @ ada budak2

Tapi cerita hantu paling suka ....tapi  kami kena la bersabar dengan emosi  die....haha


Note : malam2 sikit baru ai bw ye tgh bercuti di kg halaman sendiri.....



15 comments:

Yana MIB said...

hahaha ni kelakar..adoii ikut sape tu emosi sgt tuuu :p

MizzTina said...

hahaha...ratu emosi btl..

Cho Zila said...

terlebih sudah... nak buat camnerkan...

LYAfrina said...

Haha.. penuh perasaan icha layan movie ni...

ch@ said...

aduhai icha, emosi mengalahkan aunty cha la. kelakar pun ada. bak kata ko la mek, anak shaklee. cerdik.

Chekgu Azrine said...

Lawaksla icha ni..ingat psl apa td...hahahaha

Nadratul Syazwana said...

Hehe tengok movie marathon kat Astro tu memang style kitorang sangat lah ahahha

syawalsimpsons said...

emosi tau kamoo ni

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

hehehe..takut la tengok anjing cm tue mana ada kat tempat kita..hehehe

Kira Sakura said...

hahahaha memang menghayati betoi niiii hihi

Lynn Damya said...

Salam, HAHAHAHAHAHA...aduhai kelakar gila si icha!! punyelah sakan menangis, aku igt dia ngis part terkejut cam hantu tetiba kua ke kan, rupa2nya..hahaha..cute betul! haha ;p

Kopiolimauice said...

lorrr igt kan kna cubit ke apa..hahha lembut betul jiwa nye ye ;p

AnneRaini said...

hahaha agaknya kalo tgk citer melayu kekasih kena tinggal mau meraung tak sanggup tgk..kahkahkah. emosilah katakan..

zarulfarhana said...

lah ingatkan cita seram

Aty_Fared said...

hahahahaha... memang kelakau...comel pon ada.. :)