Thursday, December 18, 2014

Fahim Nampak Cam Big Boy Dalam Pakain Sekolah 😍

Semalam aku mc 
So belah petang amik peluang pi beli baju sekolah fahim
Tahun depan kan dah darjah 1

Kami pi beli kat Bintang Fashion, Metro Kajang
Kualiti kain cantik dan jahitan kemas
Harga pun ok kot
1st time beli ni....

Total 3 helai baju sekolah
3 helai seluar sekolah
3 pasang stoking 
2 helai singlet

RM118.40

Sblm sekolah buka nanti nak tambah lagi 1 set pakaian sekolah

 So nampak big boy le kamu ni ....


Buku-buku sekolah pun dah selesai beli last week jat book shop sekolah Fahim
Tinggal kasut sekolah fahim je lagi nk
Lps balik bercuti le cari...sempat lagi


Ari ni ai mc lagi ....hehe

8 comments:

LYAfrina said...

Get well soon eima..

Lya pom dh settle bab baju n kasut fasya awal bln aritu lg.. cuma alat tls je x beli2 lg nih..

Kan.. bila tgk anl dlm pkaian sekolah ni rsa mcm dh bsr sgt.. msa tgk fasya test bju skolah aritu.. menitis air mata.. mcm sebak sgt.. x percaya pom ada..

Tp hakikatnya.. kna la trima ank kita makin besar..

Abg fahim nmpk sgt smart dlm pkaian sekolah..

nurfadilah suardi said...

haah nampak big boy dah. hensem. Dilla lum beli lagi buku2 Qistina

lieyalatif said...

bagus beb dah settle awal2..senang nanti....

tu laa lieya pun beli baju kat kedai biase2 jek...jahitan pun okey harga pun okey...mase dulu2 jek beli canggih...gile dah cecah sampai rm30 satu baju...mahal kejadah apekah? hahahahaha

stenbai cuti lebih sikit beb...minggu awal sekolah tu siap laa nak keje jadi spy skodeng anak2 okey tak ehehehehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

blh dikira murh hrga mcm tu..

haah makin handsome la fahim..comel =)

AnneRaini said...

segak dah jadi anak bujang..kejap jer dah besar.

syawalsimpsons said...

dah settle awai2, baguih la....aku pon walaupun hanya masuk tadika pon, kena siapkan macam budak masuk darjah satu..iikikikiki

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Smart anak teruna u..=D

zarulfarhana said...

settle awai2 senang..nnt xda kelam kabut