Thursday, January 15, 2015

Mandi Laut di Belakang Banglo TNB, Batu Feringghi

24/12/2014

lepas check out dari Apartment Sri Sayang Batu Feringghi kami terus ke Pusat Bandar dan Pekena Nasi Kandar Masjid Kapitan Keling

hari ke2 di Penang kami menginap di Banglo TNB
jimat 


sebelah petang bawa anak-anak main laut 
ni memang kegemaran anak-anak aku
si fahim dari 1st day kat Langkawi lagi dah minta nak main laut

 

 Life Guard on that day 



budak paling happy 



kemain suka masing-masing dapat main laut 


9 comments:

Nad MamaZN said...

zakwannayli jugak tak penah merasa mandi air laut huhu.. apaknya malas nak bersihkan pasir pas mandi tu.. maknya mmg surrender awal2 la nak mandi2 ni heheh

MizzTina said...

uishh, syoknyaaa.. haishh, xsbr tggu dak danish bsr, nk bw mndi laut..hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

Seronok depa dpt men air..

Cik Puan Eka said...

3 tahun lepas kusus kat Batu feringgi. Pestaim lah pegi situ tapi tak sempat nak jalan2. huhu mandi laut pon x sempat.

wahida said...

bagus anak2 ko nak mandi laut...anak2 aku kalau mandi pool, bukan main laju, tapi kalau ajak mandi laut, apesal ntah dorang ni, cuak semacam...sabo je la...

Lynn Damya said...

Salam, haihh...jelez rasanya dpt stay kat rumah2 TNB saje..haha sgt jimat! Seronok tgk laut, dah lama xmandi-manda..wuwu bile ah aku nak g bercuti ni T_T

Diana Rashid said...

anak2 saya pun suka mandi laut..tapi sya tak suka..sebab kulit jadi melekit tu..heheh

ros_reeza said...

Syoknya.. Ros pun suka gi dengan family .. Hihi. Batu ferringhi dah pi tahun lepas..

nurbijen said...

Seronoknya mandi laut...