Wednesday, January 28, 2015

Promosi Pizza Hut Dilanjutkan | Lebih Jimat

berita baik untuk penggemar Pizza

Promosi Pizza Hut take away only
dilanjutkan hingga ke 31 Januari 2014

Personal RM 5
Regular RM 10
Large RM 15

dengan pilihan 16 jenis topping

 tawaran paling menarik 
dan terbaik 

 Awesome! Tasty Deals


hawaiian chicken with extra cheese


semalam aku beli 1 biji Regular Pizza Hawaiian Chicken kegemaran Fahim + extra cheese 
dengan harga RM14.85 sahaja
dah la dapat pizza saiz sederhana dengan harga pizza personal 
rugi la sape tak grab peluang ni 

memandangkan semalam kami mkn KFC kat alamanda tapi tak mo lepas peluang  beli pizza promo ni 
ade 3 slice lagi ... so pagi ni aku bawa ke opis dan panaskan dalam microwave 
waaalllaaahhh lembut dan sedap mcm baru lepas dibakar ...haha sarapan pagi ni pizza semalam
membazirkan amalan syaitan ....
semalam order tak hengat



tapi promosi yang ni pun besh jugak 
beli 3 Regular Pizza dengan harga sebiji RM 13.66 sen je 
menarik kan bagi yg nak mkn besar dengan kawan/family mmg jimat

Online exclusive 3 Regular Pizza 



15 comments:

syawalsimpsons said...

mmg berbaloi ni....tapi kalo beli ni..kang aku sowang je makan..mmmm..nasib la dapat lakik ngan anak2, nak carik nasi jugokkk

Daddy Ziyyad said...

OK..tq..saya baru tau ni...hahaha
Tapi take away ya...hmmm...kena arrange jadual bila nak menapau...:)

hainom OKje said...

Baru tau weyh....
hari ni berapa haribulan eima.....Esok nampaknya berpizzalah mak hihi....

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh lanjut lg..

aritu kemain adik p leh depa kata doh hbs.. gila apa.. huhuuh..

tp berbalo beli large..

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

tak try lagi beli pizza murah ni..mcam bessttttt jek makan pizza....hehehehe

aizamia3 said...

tetiba feeling nak makan pizza hari ni.. ;) hehehe..

wahida said...

lama dah aku tau psl promo ni tapi asyik lupa je nak terjah...huwaaaaaa....

Puan Kutu said...

Berbaloi bust penggemar pizza..sy dah pandai buat pizza sendiri.hehe..

Dilanjutkan sebab dapat sambutan hangat la tu!

Kopiolimauice said...

jimat ni...ye la klu beli yg gabak besar tu mau dekat 50 hengget

Nieyl said...

berbaloi tu pada yang minat...:)

LYAfrina said...

murah...
tp lya nk g mkn x berbaloi sbb lya x berapa suka sgt pizza.. fain n asya lak mmg x mkn trs pizza//

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eima,
iols dah dua kali beli promo pizza ni
hat dominos pun sama gak
berlawan2 deme ni :)

ummiaqeef said...

mcm best je.. leh try ni..hehe.. tq info..

Lynn Damya said...

Salam, aku suka pizza, tp aku xreti betul makan kat pizza hut ni..kenapa entah.. (-_-')

ros_reeza said...

dah gi dah dua minggu sudah. hihihi