Friday, January 9, 2015

Review Apartment Sri Sayang Batu Feringghi, Penang

kami naik feri pukul 3.00 petang 
tapi punya la lama dalam feri ...almost 2 jam .. standard Langkawi - Kuala Perlis cuma 1jam je
orang ramai ... nak park feri kat jeti pun setengah tgu jeti clear ...


kami terus gerak ke Penang lebih kurang jam 5.30 pm 
sampai kat Batu Feringghi lebih kurang pukul 9.00 pm 
kebanyakan malam tu semua hotel fully booked 
yang call yang terjah banyak yang penuh 
kalau ade pun bilik suite starting from RM450 above 
dah la late check in nk bayar untuk banyak tu 
mmg tak la ..... macam rugi je ... sekadar nk tido je kan 

so once again kite menginap kat apartment yang sama pada bulan september 2014
Apartment Sri Sayang Batu Feringghi 
unit yang apartment 2 bilik ni adalah pengurusan persendirian 

ok la sangat berpuas hati dengan kebersihan dan lain-lain 



TV berastro

ade wifi laju plak tu 



washing mechine 10 kg 
 

cloth dryer
haaaa ni paling besh kot ... ai is jakun
kat rumah tak de kan 

kami basuh semua baju kotor pagi tu dan terus keringkan 
terus lipat 
haaaaaa jimat masa mencuci balik rumah nanti dan ade banyak stok baju bersih 
untuk esok .....

steam iron pun ada 
boleh aku iron baju aku .... test 
almaklumla tak penah guna ...hehe

aku rasa dengan tahap kebersihan dan kelengkapan yang disediakan 
harga Apartment 2 Bilik RM300 semalam 
adalah berbaloi 

boleh hubungi  Mr. Micheal 0164978213




 

12 comments:

nur anis said...

Wahhh..macam2 ada...best ni..

Nieyl said...

wow!bestnyer...

tenku butang said...

wah.. nampak selesa.. bilalah nak makan angin camni

Chekgu Azrine said...

Blh kumpul reramai klu dok sini.bestnya

nuyui a.k.a miss YUI said...

Ok sgt hrga dgn klgkapan yg ad.

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

aku haitu dok apartment apentahnamanya... kat depan hard rock hotel

wahida said...

ok sangat harga tu...
bagus giler ada cloth dryer tu weiii...
patut setiap homestay atau apartment kena ada satu cloth dryer...mudah utk kita nak travel tak yah nak pening2 basuh baju balik umah nak keringkan bagai...

juicy X said...

SANGAT2 BERBALLOIII!

AnneRaini said...

lengkap apartment ni..berbaloi sgt dgn harga tu..

Nadratul Syazwana said...

Part ada wifi gitu tuu yang best (Y)

hainom OKje said...

Menarik jugak ni.....nampak sgt berbaloi dgn dryer tu yek....Emmm...dah berjalan baju kotor sure banyak, mmg best sangatlah kalau ada dryer tu yek

ros_reeza said...

Berbaloi harga tu dengan kelengkapan yang ada tu kak..