Thursday, January 8, 2015

SMS Lelaki Miang dan nak Test Market

seperti sedia maklum 
ramai yang dah tahu 
ai adalah Shaklee Independent Distributor 
Shaklee ID : 1110925
boleh COD area Putrajaya & Bangi
dan Pos ke seluruh Malaysia 

sesiapa pun yang pm samaada melalui whatapps, sms atau FB Messenger
memang aku akan reply 
tapi reply aku tak berpanjangan kalau lain macam je gayanya


sebagai contoh ni la
menakutkan aku je 
tapi nasib baik lepas tu die dah tak kacau
mungkin die tahu yang aku tak akan layan kot
kalau ade yang melayan .....
mungkin la ini penyebab berlaku kes jenayah atau kes mahkamah syariah

kes wanita dirogol pada pertemuan pertama
kes wanita ditipu kasanova
kes wanita jadi keldai dadah
kes wanita dirogol dan dibunuh secara kejam oleh pembunuh bersiri
kes penceraian fasakh
kes tangkap khalwat
kes penceraian sbb curang 

harap-harap kawan-kawan di luar sana berhati-hati
jangan layan sms berunsur macam ni ...macam2 kemungkinan boleh berlaku 
menakutkan kan ....


 

so beware
ai hanya layan pada yang hanya ingin bertanya sebarang pertanyaan mengenai SHAKLEE
tanya saja tak mo beli pun tak pe 
kenal-kenal dulu produk sebelum beli 
tak salah ilmu kita kongsi bersama kan 

mai PM ima kalau nak tanya ape² pasal Shaklee 
nak tanya pasal yang lain pun boleh tak de hal ...selagi boleh jawab ai jawab janji jgn yang pelik-pelik sangat .....

10 comments:

lieyalatif said...

erkkkk mmg terang2 nampak nak try line tu eima....mujur laa eima tak melayan sgt...betul tu ade kes2 yg melayan la bawak ke cerai berai, gaduh laki bini...nauzubillah...moga dihindar dari kite sekeluarga kan eima....

nuyui a.k.a miss YUI said...

uihh hhaa terus papar no..hihi..

btol tu.. kt tak mlyn inshaaALLAH takkan berlarutan. abaikan sms gitu

hainom OKje said...

Memang menakutkan Eima....
Orang sekarang ni susah kita nak percaya kan....Nak percaya pun takut huhu

Nad MamaZN said...

perghhhh
mengarut btul, mcm takde keje lain..
beware semua, klu dpt camni takyah layan langsung

LydSunshine said...

Dia tgk gmbr profile tu ada gmbr husband, terus je dia mintak maaf. Kalo letak gmbr single tu nanti mesti meleret2 dia tanya wp tak layan.

AnneRaini said...

aku kalo org slh nombor pun dah tak lyn..kena marah lg ade bile sekali ckp slh nombor tp xreti nk letak.

Diana Rashid said...

jumpa no kat internet dah berani nak sms bagai..klelaki macam ni yang senang kena kikis duit ..heheh

Kopiolimauice said...

mcm saiko jek org tu bleh plak nk try2 mcm dh xde zaman je kn menda2 mcm ni

Nieyl said...

hihi..nak try la tuh..hihihi..
best nyer..jenjalan...kak,nieyl pindah kat presint 2..

Lynn Damya said...

Salam, haih ngeri betul....tp tulah kadang2 perempuan ni sendiri yg xreti nak beringat...mudah no melayan..hmm nasib org tu jenis yg xpsiko kau kak..huhu~