Thursday, February 5, 2015

Beli Tiket USS Singapore Online Murah

entry semalam aku ade cerita aku beli tiket USS online kan 
collect dan bayar pada runner 

aku deal dengan Pn Romanizah bt Abdul Rahman
dari Arrisa Trading

aku deal dengan kak ros melalui whatapps 
tengah-tengah malam pukul 12.30 pagi 
nasib baik kak ros tak tido lagi 
kalau dah tido jawabnya bayar tiket full la kami
TQ kak Ros 

Harga Tiket USS, Singapore Online
Dewasa RM165
Kanak-kanak RM135

includes:
Free SGD5 meal Voucher 
Free SGD5 Retail Voucher 


ni harga di web Uss Studio 

pada masa aku pergi 27.12.2014 ari tu 
kadar tukaran matawang Singapore SGD1 bersama RM2.65

dapat la jimat sikit 
dan mempermudahkan urusan border pass 
sbb runner dah bg sekali dengan tiket







inshaa Allah urusan pembelian dengan Rosmanizah ni boleh dipercayai dan selamat 

untuk berurusan boleh hubungi
Rosmanizah Abdul rahman 
HP : 012 3949154
OFF : 0389259852
FB : Rosmanizah Abdul Rahman

dan bayaran secara online boleh rujuk pada gambar di atas 

COD area Bangi Lama atau Tune Hotel, JB
kalau korang beli siap bagi orang KL, Putrajaya, Bangi & Kajang
boleh deal dan pickup di Bangi Lama 
pi sana hati senang 
terus enjoys je 
 jimat masa pun ye 

tapi kami jumpa runner di tepi JBCC tak jumpa di Tune Hotel JB
uoll boleh request dengan runner kot2 die ada di kawasan berdekatan kan 

nanti aku ceritakan pengalaman di USS dan ape yang jadi 


16 comments:

Nieyl said...

Salam singgah...

Oklah klu cmtuh.. :)
penjimatan pun perlu...berjalan pun perlu..hehehe

MizzTina said...

wahhh, ada COD.. nk try la sekali..

Kopiolimauice said...

jimat bnyk ye...

Lynn Damya said...

Salam, whoaaaa bakal2 pegi USS lah ni ye~~~ xsabarnye nak tggu entry!! hahah..kak, bawak lah aku sekali~~ Hahaha :p

nuyui a.k.a miss YUI said...

Oh mcm tu ea..

Ps : blh ansur kak tp hrga lbhla dri cash.. beza dlm rm20/g.

nurbijen said...

Ok lah kan... mudah urusan bila tiket dah beli siap2... kena simpann entry ni, mana tahu nak ke USs ke nanti... hehehehe

ros_reeza said...

Dapat jimat kan ;)

Najib Ariyan said...

Wah untungnya diaaa... tapi saya pernah ke USS Singapore lepas tu tanak pegi lagi walau cemana pun best nya tempat tu... saya tak suka Singapura yg panas melampau... seriusly sampai saya jatuh sakit berminggu2 lamanya

Jueliza Jamani said...

tq info ni.. sangat berguna.. memang tgh2 cari nak g singapore.

hainom OKje said...

Harga tiket atas tu beli online dgn USS kan Eima ? Kalau dgn Runner ni dpt bape ?
Okje tah bilalah nak sampai....tunggulah bulan jatuh ke riba hihi

Puan Kutu said...

Ohh begitu..oklah kan dpt jimat sikit. ni namanya rezeki..kits ni rntsh bila dpt jejak Singapore.johor pun dah dua tahun lebih tak balik.huhu..

LYAfrina said...

bestnyer,,,
harap dpt kesana nanti..
kna kumpul $$ dulu..

LydSunshine said...

Untung la sempat beli yang murah. kalau tidak buntang bijik mata nak bayar harga tiket asal kalau nak bawak ramai2 satu family.

Kira Sakura said...

wahhhh jimat banyak tu

admin said...

Tiket Universal Studio Singapore yang berpatutan untuk tahun 2015/2016!

Serendah RM 160 untuk pas masuk sehari Dewasa dan RM 130 untuk pas masuk sehari Kanak kanak (ada diskaun lagi jika pergi berkumpulan)

Boleh whatsapp/sms ke 0174215205

admin said...

Tiket Universal Studio Singapore yang berpatutan untuk tahun 2015/2016!

Serendah RM 160 untuk pas masuk sehari Dewasa dan RM 130 untuk pas masuk sehari Kanak kanak (ada diskaun lagi jika pergi berkumpulan)

Boleh whatsapp/sms ke 0174215205