Thursday, February 26, 2015

Hadiah dari Istanbul, Madinah dan Mekah

Alhamdulillah MIL, FIL, SIL, BIL & Wife dah selamat sampai di KLIA petang semalam
Dijangkakan tiba di KLIA jam 6.00pm
Dalam kami dok meralit kat rumah pukul 4.30pm
enpanjang check radar flight TK060 flight diorg dh mendarat di KLIA dah

Haaa ape lg kelam kabut la kami laki bini
Dgn ank2 tak berbaju lg 
Aku pun rambut serabai br lps mandi tgu rambut kering nk berdandan sambil tu dok melayan pertanyaan customer SHAKLEE ku
Alhamdulillah dalam tgh kalut tu rezeki sangkut juga.....

kami juga dok menunggu abg enPanjang dh berjanji nk jemput bersama, MIL di KLIA 
dan datang amik kereta FIL untuk angkut beg2 diorg dari pukul 1 pm lebih lagi
Tunggu punya tunggu...tetiba flight sampai awal dari dimaklumkan

At  the last aku yg jadi driver bidan terjun
Seb baik pandai memandu....haha 

Fuhh nasib baik aku terniat nk half day pukul 2.00pm
Sempat la bersiap2 klu kate pukul 4 pm br aku nk balik sbb dok bajet sampai pukul 6 ...kesian la diorg nk kena tunggu dah penat dlm flight berbelas jam

Sampai rumah MIL dah keluarkan isi perut beg2 die
Kami org pertama yg MIL hadiah buah tangan dari Istanbul, Madinah dah Mekah
MIL cakap malas dh asing2 klu dh balik rumah ..nk bg terus ....sabo je la 

Ye la dah transit dulu rumah kami.....tgh mlm tu baru balik KL

Alhamdulillah.....TQ 

Pasang niat satu hari nanti jika dimurahkan rezeki kami pun nak ke sana juga .....
InshaaAllah










14 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah.. byk dpt tu kak..

Chekgu Azrine said...

alhamdulillah..rezeki murah katanya..

AnneRaini said...

rezeki murah...

smlmkan aku mimpi ko.. aku mimpi ko makan popia tp haram nak hulur kat aku sikit... Seriusly aku konfius apsal aku mimpi ko makan popia??? kahkahkah.. Motif sgt..hehe

lieyalatif said...

byk tu ole2...alhamdulillah rezeki gitu...amik berkat pun yek jugakkan beb...mane tau satu hari nanti ade rezeki ke sane plak kite...in sha Allah...

juicy X said...

amboii banyaknyaaa huuu

juicy X said...

amboii banyaknyaaa huuu

Inani Hazwani said...

banyak dapat ole ole tu kak ^^

Kira Sakura said...

alhamdulilah mana tau satu hari nanti kita pulak yang bawak buah tangan untuk dorang mcm ni kan :D

Puan Kutu said...

rezeki!untung la dapat hadiah dari overseas

Kopiolimauice said...

siap ada kucing comel ;)

LydSunshine said...

Rezeki...rezeki. Syukur alhamdulillah.

Diana Rashid said...

Kucing pun ada...hehhe..dia boleh bunyi tak tu??

Syahida said...

bestnya family ima dapat jalan2 ke istanbul, mekah dan madinah.
kita pasang niat dulu, insyaAllah nanti ada jalannya, kann?..amiin :)

Lynn Damya said...

Salam, wahhh alhamdulillah, selamat sampai semuanya!! Hehe,. bestnya dapat souvenir dpd sana...jubah hitam dan kucing tu menarik perhatian aku tu! haha :D