Friday, February 6, 2015

Hot & Spicy and also Sexy

20 comments:

MizzTina said...

bc apa kak oittt

AnneRaini said...

pe benda ni beb?

syawalsimpsons said...

takut pulok nak klik..hahhahahahh

eima said...

@MizzTina

click link dalam entry ni dan email aku utk password dik oi ...

eima said...

@syawalsimpsons
hahahahah

eima said...

@AnneRaini

laaa rahsia la .... nak tau kena la email aku kekekeke

ch@ said...

yg komen pun, nak menegur tapiii ayatnya kus smgt. seram aku bc ayat2 komen tu, tatabahasa mmg da takde, ejaan lagila jauh ke mana. kita jaga diri kita je la manja.

eima said...

@ch@

hahaha .... aku tak terkesan pun ... sbb tu mmg dah terbukti kan ....

MizzTina said...

@eima kak, dh klik, xde kuar mende pun

hainom OKje said...

Apa susah sangat nak baca ni Eima oiii..... banyak steplah pulak dah....Pencarian pengomen bertuah ke apa ni hihi....

Lynn Damya said...

Salam, hahaha hadoilahh kenapa ek setiap kali sy nak komen kat blog kak ni, tak nampak apa2..putihhhh je dh mcm Qu Puteh dah haa...maaf kalu ade sebarang typo yer..hihi..
btw, apekebenda kah ini? Olaeh sbb aku ni seroang yg malas, jadi aku xpe lah..xtahu pun tak pe lah..hahaha :p

eima said...

@MizzTina

uik uik .... opis demo block kot ... pttnye boleh ....

eima said...

@hainom OKje

hehehe tak leh publish umum kak ... bahaya ... nk tgk mai email cepat

eima said...

@Lynn Damya

lynn pelik betui la pttnye tak de pepe pun sbb akak tak pakai ape2 setting pun ..... yg blogger je

nuyui a.k.a miss YUI said...

Aikk apakah ni.. huhu

Puan Kutu said...

Apa benda ni sampai kena email bagai.takut sy!Haha

ros_reeza said...

Ape tu kak.. Hihi

LYAfrina said...

apakah ni??

LydSunshine said...

Boleh set password utk entry tertentu je ye? Wah, perkara baru ni. Takut plak nak mintak password. huhu.

Diana Rashid said...

seram sejuk baca ayat maki hamun perempuan baju kuning tu..tak macam ayat perempuan pun..aduhai..sabar je la..