Friday, February 13, 2015

Menngiringi Mentua Ke Tanah Suci Mekah | KLIA

11/02/2015

hari rabu yang lepas MIL, FIL, SIL, BIL & Wife telah berangkat ke Tanah Suci Mekah untuk menunaikan ibadah Umrah dan Transit ke Turkey untuk bercuti 
alhamdulillah mereka berlima telah selamat sampai di Turkey 
dan pada 15/02/2015 diorg akan bertolak ke Madinah untuk menunai Umrah 
doakan mereka semua selamat, dipermudahkan urusan ibadah dan sihat hingga selesai


semalam BIL antar gambo diorg kat sana .... suhu 2○c
dan ade salji ....waaahhh
harap diorg sihat dengan perubahan suhu ni 


InshaaAllah satu hari nanti jika diberi keizinan untuk menjejak kaki di Tanah Suci Allah ... aku teringin sangat nak ke sana ...semoga satu hari nanti impian ini tercapai


Note : dah pukul 10.00 am .... semalam baca di FB anak arwah Tn. Guru ....arwah akan dikebumikan pada pukul 10am.... sedih dan terasa kehilangan ..semoga arwah dirahmati dan ditempatkan disamping orang yang beriman, amin .... al Fatihah

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Alhamdulillah sronok dpt jejak.kaki ke rumah ALLAH...

Dhiera nadhirah said...

inshaAllah, ada rezeki untuk kita pulak.
alhamdulillah, mereka jadi tetamu Allah dulu

syawalsimpsons said...

alhamdulillah....CC aku pon dah nak balik dari umrah..

Mona Lea said...

Alhamdulillah.dapat menjejakkan kaki di sana. Harap semuanya sihat2 je.

AnneRaini said...

teringin jugak nak ke sana.. minta2 dimurahkan rezeki.

Kopiolimauice said...

smga mereka sihat2 di sna risau jugak kn bila ada perubahan cuaca mula la terjejas kesihatan...

LYAfrina said...

alhamdulillah..
semoga semuanya dipermudahkan..amin

Diana Rashid said...

ssemoga semua urusan mereka di sana nanti dipermudah kan..

Daddy Ziyyad said...

Moga mereka semua mendapat umrah yang mabrur,Insya Allah....
seronok tu, boleh jenjalan kat Turkey sekali :)

Daddy Ziyyad said...

Moga mereka semua mendapat umrah yang mabrur,Insya Allah....
seronok tu, boleh jenjalan kat Turkey sekali :)

Puan Kutu said...

Semoga selamat pergi n kembali. Semoga diberi kesihatan yg baik n dipermudahkan urusan.

Semua Dari kita ada Pasang angan2 nak kesana. Insyaallah



TeacherAzimah said...

bestnya...moga satu hari nnt kita juga dpt jejak ke sana insyaallah

ros_reeza said...

Alhamdulillah.. Dapat ke sana.. Moga kita juga dipermudahkan untuk ke sana.
Al Fatihah.. Sedih rasa hati saat tahu berita tu

Lynn Damya said...

Salam, Alhamdulillah diorang smpai dgn selamat (n_n) insyaAllah mudah2an lepas ni turn akak dan family pulak ya..aminn~~ :)

Sham said...

Moga selamat pergi dan kembali semua...hermm bila la nk smpai turn kita ni ek...

Azizah Green Line said...

inshaaAllah kak.mudah2an kita dpt jejak kaki kesana juga..Amin

~aSHa~ said...

bestnye la kan dpt jejak kaki ke sana...

hainom OKje said...

Moga mereka mendapat umrah yg mabrur ye Eima...Menantu dia kirim apa? Abaya lip lap lip lap ke?haha
Ohh sejuk yeh Mekah sekarang ni.

Ibu Lala said...

Ambik berkat. Mudah mudahan lepas ni kita pulak kan.