Thursday, February 26, 2015

Perkhidmatan 'Whatsapp' bakal dikenakan caj??



Bila tah tp dlm minggu ni la
Aku dapat notis dari whatsapp bila nk check msg baru

Dah nak kena byr ke apps whatsapp nanti ??
Nk kena beli ke apps ni nanti ??
Sbb aku free download dari googles store lama dulu
Nampaknya mac 2016 aku kena beli la kot dr googles store

TQ whatsapp apps sbb bg aku setahun lg guna secara percuma

Tp betui ke pemahaman aku mengenai notis tu....
Korang pernah dapat notis cam ni x...
Cer explain kat kot2 salah pemahaman aku 

10 comments:

Cikna said...

Xdpt pun msj camni...

cikmima said...

kalau kna beli try pkai apps lain mcm telegram ke...tp mima pun x dapat lg mcm ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

Lom dpt lg msg tu..

Diana Rashid said...

sama la macam komen lain..tak dapat apa2 mesej pun lagi..

fRaMe+LenSeS said...

Sy gn ipong. Xpnh dpt msg vmni

fRaMe+LenSeS said...

Dgr cta utk ipong mmg pree smpi bebila. Nsb baik. Hihihi

Lynn Damya said...

Salam, haha sy mmg xtau lah sbb xde smartphone kan..klw kena bayar kenalah beli..hehe..nasib masuk blog xkena bayar ek...

Puan Kutu said...

entah ye,tak dpt pun msg camni.suspen je!

Kira Sakura said...

tak pernah pulak lg dapat msej cenggini

AdanyaKauUntukku said...

setahu akak.....applikasi ni memang kena bayar..tapi setakat ni...akak belum pernah kena bayar walaupun notis di atas di berikan lahh....masih percuma :) tapi tak tahu later-later..kena gak kannnn